Protector Nox WPT Rojo Blanco
  • Protector Nox WPT Rojo Blanco

Nox WPT beschermend Rood Wit

€ 9,95
Nox
padelbeschermer Nox WPT Rood Wit | Personaliseer je padel racket met deze Nox-beschermer, dankzij het prachtige rode ontwerp met de details van het World Padel Tour-logo in het wit.
Schrijf een beoordeling

Ruwe beschermer Nox WPT Rood Wit

Ontdek onze uitgebreide catalogus met padelaccessoires, we hebben de beste merken! Koop de Nox WPT Red White racketbeschermer, een ruwe beschermer die beschikbaar is in de Nox 2021-catalogus. Hij is geschikt voor elk type racket omdat de afmetingen universeel zijn en geschikt zijn voor de breedte van elk frame.

Zoals we al zeiden, heeft het een ruw oppervlak, dus het verhoogt de bescherming tegen stoten of krassen. Dankzij de hoogwaardige lijm plakt het gemakkelijk en kun je het gemakkelijk vervangen als dat nodig is. Het behoudt ook zijn eigenschappen in de loop van de tijd.

Nox WPT beschermend Rood Wit, kenmerken

  • De Nox WPT Red White beschermend wordt per stuk verkocht.
  • Maximale bescherming dankzij het ruwe oppervlak.
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen en lijm.
  • U kunt deze vervangen wanneer nodig.
  • Verlengt de levensduur van uw padel racket.
  • Nieuwe Nox 2021 padel racketbeschermers.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die zijn padel racket in goede staat wil houden, omdat het een ruwe beschermer is die past bij de breedte van het frame en schade door stoten of wrijving voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Het zal je helpen je padel racket te personaliseren dankzij het prachtige rode ontwerp met de details van het World Padel Tour-logo in wit. We hebben het ook in andere kleuren, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je Nox padel racket past.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten