Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Enebe Combat Amarillo
  • Protector Enebe Combat Amarillo

Beschermer Enebe Combat Amarillo

€ 5,95
NB
Padelbeschermer Enebe Combat Geel | Uitstekende Enebe padel racketbeschermer, ontworpen met resistente en hoogwaardige materialen en een geweldig ontwerp om gemakkelijk te kunnen combineren

NB Combat Yellow padel racketbeschermer

Geef je padel racket een lange levensduur met de NB Combat Yellow padelbeschermer, een uitstekend presterend accessoire uit de nieuwe Enebe 2021-catalogus. Het heeft een ruwe afwerking om een grotere weerstand tegen schokken of wrijving te bereiken en past bij elk racket.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen behoudt het zijn prestaties in de loop van de tijd. Bovendien is de nieuwe lijmformule resistent en kunt u deze gemakkelijk vervangen als deze verslechtert. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het matchen van uw padelracket.

Enebe combat gele beschermer, kenmerken

  • De Enebe Combat Yellow wordt verkocht in een blisterverpakking van één eenheid.
  • Ruw oppervlak voor extra bescherming.
  • Maximale hechting voor een lange duur.
  • Zwart en gele afwerking passend bij het NB Combat Weapon.
  • Het past op elk model.
  • Nieuwe accessoires voor padel rackets NB 2021.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun racket in goede staat willen houden en een accessoire nodig hebben dat bestand is tegen stoten tegen glas of muren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitstekende duurzaamheid, ontwerp en kwaliteit heeft. Het past bij elk type padel racket en helpt je het aan te passen dankzij het gele en zwarte kleurontwerp met zwarte details en de merknaam in het wit.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten