Beschermer Royal Padel zwart blauw logo
  • Beschermer Royal Padel zwart blauw logo

Beschermer Royal Padel zwart blauw logo

PVP: € 6,00
€ 4,95
-18% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel zwart blauw logo | Laat niets je racket beschadigen met de nieuwe Royal Padel-beschermer in zwart en blauw, ontworpen om op het frame te worden geplaatst en te voorkomen dat het breekt door slagen

Universele beschermer Royal Padel zwart blauw logo

Speel zorgeloos met de nieuwe beschermer van het merk Royal Padel die is ontworpen in zwart met blauwe letters. Deze aanvulling wordt op een zeer eenvoudige manier in het frame van het racket geplaatst en helpt het te beschermen tegen breken door stoten.

We benadrukken de ongelooflijke weerstand ervan, omdat het is ontworpen met hoogwaardige kleefstoffen die helpen voorkomen dat het in slechts een paar games losraakt. Daarnaast kan hij aan alle soorten rackets worden bevestigd en is hij erg licht, waardoor hij tijdens het spelen geen onnodig gewicht aan je racket toevoegt.

Zwarte Royal Padel beschermer met blauwe letters, kenmerken

  • De Royal Padel beschermer is ontworpen op een zwarte achtergrond met blauwe letters.
  • Ruwe afwerking voor extra bescherming tegen stoten.
  • Het gaat lang mee dankzij de hoogwaardige lijm.
  • Het zal niet lang duren om het op te zetten.
  • Past op alle rackets.
  • Royal Padel accessoires catalogus 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor al die mensen die voorzichtig zijn en liever voorkomen dat het racket breekt door een klap tegen het glas tijdens het spelen. Het is ook van hoge kwaliteit, dus het gaat lang mee.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij het meest resistent is, is hij ook in het zwart ontworpen met de details van de letters in blauw, een combinatie die ongetwijfeld de mooiste is, zodat je hem kunt matchen met je padelracket.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten