Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Azul Marino
  • Calcetines Nox Tobilleros W Blancos Logo Azul Marino

Nox Enkelsokken W Wit Marineblauw Logo

PVP: € 4,96
€ 3,30
-34% Nox
Ontvang de nieuwe collectie Nox-sokken, een accessoire gemaakt met de fijnste en zachtste stoffen om de voet te laten transpireren en zonder te schuren

Nox Enkelsokken W Wit Marineblauw Logo

Koop de technische sokken van het merk Nox, perfect voor mensen die meerdere keren per week sporten of padel doen en op zoek zijn naar een sok die beschermt en helpt om zweet van de voet snel te transpireren.

Speel lang stil zonder je zorgen te maken dat de schoenen schuren, want dankzij de gebruikte materialen, zoals katoen en elasthaan, beschermen ze je voet en voorkomen ze dat ze je pijn doen. Ze zijn ook ontworpen in wit met het detail van het logo in marineblauw om het beter te combineren.

Nox enkelsokken W wit en blauw, kenmerken

  • De Nox Anklets W komen ter hoogte van de enkel en zijn dus kort
  • Verkrijgbaar in verpakkingen van één paar sokken.
  • Er is gebruik gemaakt van katoen, polyamide en elastaan.
  • Wit design met marineblauwe details.
  • Transpireert zweet zonder overmatige ophoping.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe textielcollectie Nox 2022.

Voor wie is het?

Ze zijn perfect voor elke atleet die ze wil beschermen en koel houden tijdens de heetste seizoenen, omdat ze dankzij de gebruikte materialen snel transpireren en erg fris zijn, perfect voor deze tijden.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het technische sokken zijn die speciaal zijn gemaakt voor mensen die aan elke vorm van sport doen en die sokken willen met zachte en ademende stoffen die ons helpen bij dit soort intensieve activiteiten.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een line-up van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de hellingen van de

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten