Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Azul Marino
  • Calcetines Nox Largos M Blancos Logo Azul Marino

Long Nox Sokken M Wit Marineblauw Logo

PVP: € 6,00
€ 4,99
-17% Nox
Rust jezelf uit met producten die speciaal voor atleten zijn gemaakt, zoals Nox-sokken, een essentieel accessoire om schuren tijdens het spel te voorkomen

Long Nox Sokken M Wit Marineblauw Logo

We hebben nu de lange sokken van het merk Nox beschikbaar. Een meer dan noodzakelijke accessoire in onze padelkit omdat ze helpen om zweet te transpireren en schuren tijdens het spelen te voorkomen.

Bij de vervaardiging zijn elastische materialen gebruikt om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken en een mesh zodat de voet kan transpireren zonder overmatig zweet te veroorzaken. Ze worden verkocht in sets van een paar en zijn verkrijgbaar in meer kleuren om degene te kiezen die je het leukst vindt.

Nox witte en marineblauwe lange sokken, kenmerken

  • Lange Nox sokken passen bij het been en de voet.
  • Pak van 1 paar sokken.
  • Gemaakt van katoen, polyamide en elasthaan.
  • Comfort bij elke sprong dankzij de gebruikte opvulmaterialen.
  • Verkrijgbaar in wit met het logo in andere kleuren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe textielcollectie Nox 2022.

Voor wie is het?

Perfect voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers die zichzelf willen uitrusten met accessoires die zijn gemaakt voor sportactiviteiten zoals padel, omdat ze snelle transpiratie helpen.

Waarom zal je het leuk vinden? Vanwege de gebruikte materialen en vanwege het witte design en het marineblauwe logo waardoor ze basic zijn in onze lucifers.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten