NB Massive Attack 2022
  • NB Massive Attack 2022
  • NB Massive Attack 2022

NB Massive Attack 2022

PVP: € 230,00
€ 103,96
-55% Nox
padel racket de padel NB Massive Attack 2022 | Een van de krachtigste rackets van het seizoen, ontworpen in een diamantvorm, hoge balans en de beste Enebe-technologieën voor aanvallende spelers
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

padel racket NB Massive Attack Roja

Breng je meest agressieve kant naar voren op het veld met het NB Massive Attack zwarte en rode padel racket, een geavanceerd model uit de Enebe 2022-catalogus. Dankzij het diamantformaat en de hoge balans genereert het meer kracht bij het raken van de bal, dus we definiëren het als een power padel racket.

Het is extreem resistent omdat er koolstof in de structuur is gebruikt, waardoor de vlakken worden versterkt met 3K-stof om een droger gevoel te krijgen. Het comfort is echter niet verwaarloosd, omdat het naast HR3 zacht eva-rubber anti-vibratietechnologie bevat voor een zachtere aanraking.

Enebe Massive Attack rood, kenmerken

  • Verhoog het vermogen met de NB Massive Attack met diamantformaat maar met een hoge balans.
  • Meer stabiliteit bij het raken, het vermijden van torsie.
  • Het bevat een dubbele buis in het frame van 100% carbon.
  • Uitzonderlijke aanraking met het HR3 zachte eva-schuim dat de impact kan dempen.
  • De 3k carbon vlakken zijn verstevigd, waardoor er meer vermogen wordt gegenereerd.
  • Vermindert trillingen dankzij het anti-vibratiesysteem in het hartgebied.
  • Hoewel het een power padel racket is, behoudt het een goede sweet spot.
  • Een van de noviteiten uit de nieuwste collectie Enebe Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het de beste bondgenoot voor ervaren spelers die de bal graag hard slaan, omdat het een krachtig padel racket is dat ons zal helpen de bal gemakkelijk van het veld te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met materialen van de nieuwste generatie om de beste prestaties op het circuit te bieden. Bovendien is op esthetisch vlak voor alle details gezorgd en presenteert het een glad matzwart ontwerp met alle rode details.

Lees meer over het merk ENEBE

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen. Het heeft ook de vertegenwoordiging van Javi Rico in de WPT.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten