Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Azules Logo Blanco
  • Calcetines Nox Largos M Azules Logo Blanco

Long Nox Socks M Blauw Wit Logo

PVP: € 6,00
€ 5,50
-9% Nox
Bescherm je voeten met de lange sokken van het merk Nox, die dankzij de versteviging van de teen en de zool vervelende schuurplekken aan de voet voorkomen

Long Nox Socks M Blauw Wit Logo

Bescherm je voeten tegen de kou en schuren met de nieuwe collectie sokken van Nox 2022. Ontdek de lange Nox sokken in marineblauw en wit die dankzij alle gebruikte functies je favorieten zullen worden. Dit accessoire is gemaakt voor atleten die vaak spelen en intensieve activiteiten uitvoeren, zoals padel.

Bij de vervaardiging zijn materialen zoals katoen en elastaan gebruikt die een zeer zacht gevoel op de huid genereren om blessures te voorkomen, en zich bovendien perfect aanpassen aan de vorm van de voet zonder de elasticiteit te verliezen. Voor meer comfort zijn de hiel- en teenzone verstevigd om schuren van de schoen te voorkomen.

Nox blauwe en witte lange sokken, kenmerken

  • Long Nox sokken worden verkocht in verpakkingen van één paar in maat 39-45
  • Ze zijn hoog, tot onder de knie
  • Gemaakt van katoen, polyamide en elasthaan.
  • Verkrijgbaar in meer dessins en kleuren.
  • Versterkte zool, neus en tong voor meer duurzaamheid en om schuren te voorkomen.
  • Textielcatalogus voor spelers Nox Padel 2022.

Voor wie is het?

Perfect voor spelers die op zoek zijn naar een comfortabele sok die niet altijd naar beneden valt tijdens het spelen en oncomfortabel is. Bovendien zal, dankzij alle verstevigingen die zijn opgenomen, de wrijving die ontstaat door de wrijving van de schoenen geen probleem zijn.

Waarom zal je het leuk vinden? Vanwege alle functies die het biedt en vanwege het ontwerp in marineblauw met het detail van het logo in wit, een combinatie die ongetwijfeld heel gemakkelijk te combineren is met onze padelschoenen of -kleding.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten