Cordones Nox Smartstrap Pro 2 colores
  • Cordones Nox Smartstrap Pro 2 colores

Nox Smartstrap Pro veters 2 kleuren

€ 6,95
Nox
Padelveters Nox Smartstrap Pro 2 Kleuren | Bescherm je padel racket tegen vallen en stoten dankzij de Nox merkveters, ze komen terug in een zwarte en rode verpakking en passen op elk padel racket
Schrijf een beoordeling

Veters voor de Nox schep in 2 kleuren

Vergeet het racket dat uit je handen glipt dankzij de nieuwe collectie accessoires van het merk Nox 2022. Ontdek de lanyard voor het Smartstrap padel racket in de kleuren zwart en rood, een accessoire dat je wanneer je maar wilt in de schep kunt plaatsen en stoppen. hebben meer veiligheid tijdens het spel.

Het past zich aan elk model aan en de plaatsing zal heel eenvoudig zijn, dus je zult geen problemen hebben om het aan te brengen. Het zal je ook helpen het racket te beschermen tegen mogelijke vallen of schokken, omdat het niet van je loslaat.

Nox Smartstrap zwarte en rode schoenveter, kenmerken

  • De Nox Smartstrap Pro lanyard is ontworpen in zwart en rood
  • Het absorbeert zweet van de pols, zodat het niet van je handen glijdt.
  • Eenvoudig aan te brengen en je kunt het op elke padel racket plaatsen.
  • Verkocht in verpakkingen van twee stuks
  • Het geeft ons meer veiligheid tijdens het spelen
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Nox 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Voor iedereen die voorzichtig is en niet wil wachten tot de padel racket valt en kan breken of iemand schade kan berokkenen. Bovendien zorgt het verwisselen van het snoer ervoor dat het langer meegaat en niet kapot gaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het beschermen van je racket kun je ook een zwart met rood design dragen met het merklogo in het wit, zonder twijfel twee kleuren die perfect te combineren zijn met al je rackets.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten