Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Tobilleros W Azul Marino Logo Blanco
  • Calcetines Nox Tobilleros W Azul Marino Logo Blanco

Nox Enkelsokken W Marineblauw Logo Wit

PVP: € 6,00
€ 4,50
-26% Nox
Nox enkel padel sokken Navy Blue Logo White | Uitstekende pasvorm en comfort aan je voeten met deze Nox padelsokken, gemaakt van technische stof en een enkellang ontwerp en in één maat

Korte sokken voor meisjes Nox Navy Blue White Logo

Koop de accessoires die door alle World Padel Tour-professionals worden gedragen. Bescherm je voeten tegen kou en blessures met de nieuwe korte sokken, die deel uitmaken van de Nox 2022-collectie, perfect om meerdere keren per week te sporten en die hun goede kwaliteit behouden dankzij de gebruikte stoffen.

Ze laten je lang spelen zonder ongemak dankzij het gebruik van hoogwaardige en elastische stoffen zodat de sokken op hun plaats blijven en geen blessures veroorzaken. Het is gemaakt met 75% katoen, 22% polyamide en 3% elastaan, zodat ze niet van de site verschuiven, maar je ze gemakkelijk kunt aantrekken.

Nox blauwe en witte enkelsokken, kenmerken

  • De Nox Ankle Boots W Navy Blue Logo White reiken tot de enkel en zijn one size fits all 35-39.
  • Ze worden per paar verkocht en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Stoffen zoals katoen, polyamide en elastaan zijn gecombineerd voor de vervaardiging ervan.
  • Marineblauw met logo op de zool en het bovenstuk in wit.
  • Ze vergemakkelijken de verdrijving van vocht.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe textielcollectie Nox 2022.

Voor wie is het? Perfect voor iedereen die comfortabel en met droge voeten wil sporten, want met zeer comfortabele korte sokken die perfect passen en geweldige sensaties genereren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je het aan de voeten van alle professionals in de wereld van padel zult zien, zijn ze ook ontworpen in blauw en wit, hoewel je ze ook in meer kleuren kunt krijgen, kies degene die je het leukst vindt!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten