Nox Smartstrap luxury 23 rode veters
  • Nox Smartstrap luxury 23 rode veters

Nox Smartstrap luxury 23 rode veters

PVP: € 9,95
€ 8,95
-11% Nox
Nox Smartstrap luxury 23 rojo | Mis het nieuwe snoer voor je Smartstrap Luxury 23 rood racket van het gerenommeerde merk Nox niet, gemaakt met zachte, absorberende en duurzame materialen.

Nox Smartstrap luxury 23 rode padelveters

Koop al onze nieuwe accessoires tegen de beste prijs in onze online padelwinkel. Ontdek de Smartstrap Luxury 23 in het rood, een koord dat deel uitmaakt van de nieuwe Nox 2023-collectie en dat je aan je racket kunt bevestigen om het veilig vast te houden.

Het is ontworpen in rood met het Nox-logo in wit geborduurd. Het is gemaakt van zachte en absorberende stof, zodat het geen huidirritatie veroorzaakt en het zweet tijdens de meest intense wedstrijden niet op je hand terechtkomt.

Nox Smartstrap Luxury 23 veter in rood, kenmerken

  • De Nox Smartstrap Luxury 23 rood voelt zacht aan en veroorzaakt geen ongemak
  • Je zet hem gemakkelijk en snel op je schep.
  • Gemaakt van sterke en duurzame materialen.
  • Het helpt je voorkomen dat de schep ontsnapt en geraakt wordt.
  • Geborduurd logo in wit.
  • Nieuwe veters voor Nox 2022 padel rackets.

Aan wie is het gericht? Geschikt voor iedere speler die wil voorkomen dat hij het racket laat vallen, want met het Smartstrap Luxury 23 snoer zit hij altijd aan je pols vast. Zo voorkom je dat hij door zweet uit je hand glijdt en geraakt wordt.

Waarom zal je het leuk vinden? U zult hem zeker waarderen vanwege het moderne en zorgvuldige ontwerp in rood en omdat hij is gemaakt van absorberende en duurzame materialen die hem in goede staat houden, zelfs als u hem vaak gebruikt. Ook kunt u kiezen uit de verschillende beschikbare kleuren.

Ontdek meer over het merk NOX

Geniet van padel bij Nox Sport en het ruime assortiment padel rackets, sportkleding, padel racketassen en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Opnieuw werken professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia en de tweeling Atómicas samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Sluit je aan bij Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten