Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024
  • Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024
  • Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024

Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024

PVP: € 400,00
€ 359,95
-11% Osaka
Osaka Pro Tour LTD 17020 | Verhoog je spel met de Osaka Pro Tour LTD 2024, de perfecte keuze voor gevorderde verdedigers. Uiterste controle en geavanceerde technologie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 14 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima padelracket

Ontdek de evolutie van het spel met de padel racket Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024, een competitief model dat de controle en precisie op de baan herdefinieert. Ontworpen voor de gevorderde speler die weet dat punten worden verdiend met strategie en vaardigheid, combineert dit racket geavanceerde technologie met een uitzonderlijk design.

De Osaka Pro Tour LTD 2024 is het resultaat van een nauwgezet ingenieursproces, waarbij 18K triaxiaal carbon wordt gebruikt voor een gelijkmatige verdeling van de impact, waardoor ongekende controle wordt gegarandeerd bij elke slag. Met zijn profiel gericht op de defensieve speler, zal dit racket een verlengstuk van jouw wil op de baan worden, waardoor je het spelritme met volledig vertrouwen kunt dicteren.

Kenmerken racket Osaka Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024

  • Quantum Spin zandoppervlak voor uitzonderlijke grip en verwoestende effecten voor je tegenstanders.
  • Dubbel buisvormig frame voor verhoogde duurzaamheid en weerstand.
  • Veiligheidskoord met polsbandje voor maximaal comfort.
  • EVA-schuim in de kern, het zogenaamde Osaka Snap, dat een snelle en nauwkeurige respons genereert.
  • Er is 18K triaxiaal carbon gebruikt, de nieuwste technologie op materiaalgebied.
  • Onderdeel van de Osaka 2024 padel racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Osaka Pro Tour LTD 2024 is perfect voor reguliere concurrenten die hun verdedigend spel willen perfectioneren. Ideaal voor spelers die heersen vanaf rechts en punten opbouwen van achteren, tilt dit racket het speelniveau naar een hoger niveau door een ondoordringbare verdediging en nauwkeurige aanvallen mogelijk te maken.

Waarom zal het je bevallen?

Omdat de Osaka Pro Tour LTD 2024 niet alleen een instrument is om punten te scoren, maar om de baan te domineren. Het geavanceerde ontwerp en hoogwaardige materialen bieden een ongeëvenaarde spelervaring, waardoor je het spel kunt controleren met precisie en vertrouwen die alleen Osaka kan bieden.

Ontdek meer over het merk Osaka

Osaka is een merk dat de wereld van padel heeft gerevolutioneerd met zijn innovatie en toewijding aan kwaliteit. Sinds de oprichting heeft Osaka zich toegelegd op het maken van rackets die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers, maar deze overtreffen en nieuwe normen stellen in de sport.

Met een focus op innovatie en technologie blijft Osaka de markt leiden door producten aan te bieden die synoniem zijn aan uitmuntendheid en prestaties. De lancering van de Pro Tour LTD grijs zwart lima 2024 is opnieuw een bewijs van zijn leiderschap en toekomstvisie in de wereld van padel.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten