Osaka Pro Tour Power rode 2024
  • Osaka Pro Tour Power rode 2024

Osaka Pro Tour Power rode 2024

PVP: € 300,00
€ 299,95
-1% Osaka
Osaka Pro Tour Power 18312 | Domineer de baan met de Osaka Pro Tour Power rode 2024 pala. Ontworpen voor offensieve spelers, biedt het een uitzonderlijke prestatie. Voel alle kracht!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 10 augustus, 2094
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Osaka Pro Tour Power rode padelracket

Dompel je onder in de nieuwe Osaka-collectie, waar je je beste bondgenoot kunt vinden: de padel racket Osaka Pro Tour Power rood 2024, een model dat uitmuntendheid herdefinieert in padel voor offensieve spelers, degenen die graag spelen in de backhandpositie. Het heeft een constructie met 18K Textreme carbon, waardoor het prestaties verbetert en visueel zeer indrukwekkend is.

Zijn traanvorm en verhoogde sweet spot zorgen voor krachtige en nauwkeurige slagen. Het bevat echter een foamrubber, wat zorgt voor een zeer comfortabel gevoel en een betere sensatie. Bovendien heeft het een ruwe afwerking op de vlakken, zodat je betere effecten kunt bereiken door de bal buiten het bereik van de tegenstander te plaatsen.

Kenmerken van de Osaka Pro Tour Power rode 2024 padelracket

  • Gemaakt van 18K Textreme carbon, een materiaal dat de prestaties en respons aanzienlijk verbetert.
  • Traanvorm die de controle verbetert en de sweet spot vergroot.
  • De hoge balans optimaliseert kracht en controle, ideaal voor offensieve slagen.
  • Oppervlakte met Sand Surface die het effect bij elke slag verbetert dankzij de textuur.
  • Osaka Snap Foam voor een spel met maximaal comfort en effect.
  • Behoort tot de high-end collectie van Osaka 2024 padels.

Voor wie is het bedoeld?

De Osaka Pro Tour Power rode 2024 is ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een racket waarmee ze de baan kunnen domineren. Speciaal aanbevolen voor degenen die een agressieve speelstijl verkiezen en elk schot willen maximaliseren.

Waarom ga je het leuk vinden?

Het valt niet alleen op door zijn schitterende rode kleur, maar ook door zijn vermogen om geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp te combineren. Je zult de kracht voelen bij elke slag, waardoor je het middelpunt van de aandacht wordt in elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Osaka

Osaka staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de padelwereld. Sinds de oprichting is het toonaangevend geweest in de ontwikkeling van sportuitrusting, met een toewijding aan het produceren van producten die de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende spelers overtreffen.

Zijn focus op voortdurende innovatie en kwaliteit heeft Osaka gepositioneerd als een toonaangevend merk in de markt, begunstigd door professionele spelers en amateurs alike.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten