Osaka Vision groen bruin 2023
  • Osaka Vision groen bruin 2023
  • Osaka Vision groen bruin 2023

Osaka Vision groen bruin 2023

PVP: € 150,00
€ 79,95
-47% Osaka
Osaka Osaka Vision VISVERDE | Ontdek het padel racket Osaka Vision groen bruin, ontworpen voor gemiddelde spelers. Met gemiddelde balans en zanderige afwerking, verhoog je spel en maak het verschil!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Osaka Vision Aero groen bruin padelracket

Duik in de wereld van padel met het Osaka Vision groen bruin 2023 model, speciaal ontworpen voor diegenen die hun spel willen verbeteren. Met zijn verfijnde esthetiek en een dubbel buis glasvezel frame, valt dit padel racket niet alleen op qua uiterlijk, maar biedt het ook uitzonderlijke prestaties op de baan.

De Vision-lijn van het merk Osaka staat bekend om haar inzet voor innovatie en kwaliteit. Met zijn traanvormige mal en gemiddelde balans garandeert het een ideale combinatie van kracht en controle, waardoor spelers hun techniek naar een hoger niveau kunnen tillen.

Eigenschappen padel racket Osaka Vision groen bruin 2023

  • Biedt een evenwicht tussen kracht en controle dankzij zijn traanvormige mal met gemiddelde balans.
  • Stevige constructie met koolstof in het frame voor meer stijfheid.
  • Verbeter de effecten van je slagen dankzij de zanderige afwerking van de bladen.
  • Uitzonderlijk balgevoel en efficiënte baluitvoer dankzij de interne EVA-rubber.
  • Grote speelbaarheid door zijn glasvezelconstructie.
  • Behoort tot de Osaka 2023 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is perfect voor de gemiddelde speler die zijn techniek wil perfectioneren. Dankzij de balans tussen kracht en controle kun je elk deel van de padelbaan domineren, waardoor het een essentiële bondgenoot wordt voor diegenen die hun spel willen verbeteren.

Waarom zal je ervan houden?

Je zult verliefd worden op de Osaka Vision groen bruin 2023 vanwege zijn vermogen om verrassende effecten aan je slagen toe te voegen, dankzij de zanderige afwerking. Bovendien maakt de combinatie van groene en bruine kleuren het tot een padel racket met een uniek en aantrekkelijk design.

Ontdek meer over het merk Osaka

Osaka is een merk dat zich in de wereld van padel heeft gevestigd vanwege haar inzet voor kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin heeft het geprobeerd de markt te revolutioneren met producten die design en functionaliteit combineren.

Door de jaren heen heeft het top spelers gesponsord, waardoor haar ervaring is verrijkt en geleid heeft tot het creëren van high-end padel rackets die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. Ontdek het Osaka verschil en transformeer je spel!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten