Puma Nova Padel Elite Hybrid zwart 2024
  • Puma Nova Padel Elite Hybrid zwart 2024

Puma Nova Padel Elite Hybrid zwart 2024

PVP: € 220,00
€ 176,01
-20% Puma
Puma Nova Padel Elite Hybrid 049029-01 | Maximaliseer je spel met de Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart 2024 padel racket. Ontwerp en geavanceerde technologie in je handen. Voel het verschil op de baan nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Elite Hybrid zwart Padelracket

Maak kennis met de Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart 2024 padel racket, een meesterwerk ontworpen in samenwerking met de beste padelprofessionals om je een uitzonderlijk gereedschap te bieden voor zowel wedstrijden als intense trainingsessies. Dit model is ideaal voor spelers van alle niveaus, en biedt een perfecte combinatie van geavanceerde technologie en ergonomisch design om je prestaties op de baan te verbeteren.

Het frame met dubbele koolstofvezelbuis van 100% van dit racket garandeert een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, terwijl het gemiddelde balans en het gewicht van 350-370 gram zorgen voor uitzonderlijke controle en kracht bij elke slag. Met zijn traanvorm en handvat van 15-17 biedt de Puma Nova Padel Elite Hybrid een superieur comfort, waardoor je op het hoogste niveau kunt spelen voor langere tijd.

Kenmerken van de Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart

  • Frame met dubbele koolstofvezelbuis van 100% voor superieure sterkte.
  • Oppervlak met 12K Carbon sarga weefsel voor perfecte balans en vergrote sweet spot.
  • EVA ZOTE UK met een Shore-hardheid van 37-38, voor optimale demping van impact.
  • Handvat van 15-17 met verstelbaar koord voor een comfortabele en veilige grip.
  • Werk af met een lichte ruwheid om de effecten te versterken.
  • Onderdeel van de collectie padel rackets van Puma 2024.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart 2024 is ontworpen voor padelspelers van alle niveaus die hun spel willen verbeteren. Het is perfect voor zowel degenen die hun techniek en controle willen verbeteren als voor spelers die kracht en precisie nodig hebben in hun slagen. Het gebalanceerde ontwerp maakt het ideaal voor alle soorten spelers.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je gaat houden van de Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart vanwege zijn innovatieve combinatie van hoogwaardige materialen en geavanceerd design. Dit racket verbetert niet alleen je prestaties op de baan, maar biedt ook een unieke en onderscheidende stijl. Met dit racket zul je een opmerkelijke verbetering ervaren in je spel, met uitstekende controle en kracht.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma is wereldwijd erkend in de sportwereld vanwege zijn onvermoeibare inzet voor innovatie, kwaliteit en design. Sinds de oprichting heeft Puma atleten uitgerust met toonaangevende producten, voortdurend inspelend op de eisen van de moderne sport. Door te kiezen voor een Puma padel racket, sluit je je aan bij een gemeenschap van sporters die altijd hun grenzen willen verleggen.

Met de Puma Nova Padel Elite Hybrid Zwart 2024 profiteer je van de erfenis van een merk dat synoniem staat voor excellentie in de sport. Dit racket vertegenwoordigt de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en ontwerp dat is ontwikkeld voor de speler, en biedt een uitzonderlijk gereedschap voor je groei en succes in de wereld van padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten