Puma Nova Padel Elite Control zwart 2024
  • Puma Nova Padel Elite Control zwart 2024

Puma Nova Padel Elite Control zwart 2024

PVP: € 220,00
€ 176,01
-20% Puma
Puma Nova Padel Elite CTR 049030-01 | Revolucioneer je spel met de Puma Nova Padel Elite Control. Geavanceerde technologie en uitzonderlijk design in je handen. Ontdek het verschil op de baan nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Elite Control zwart Padelracket

Maak kennis met de Puma Nova Padel Elite Control Zwart 2024 padel racket, zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van professionele spelers en degenen met gevorderde vaardigheden. Dit model blinkt uit door zijn innovatieve structuur en hoogwaardige materialen, wat zorgt voor krachtig spel en nauwkeurigere slagen. De perfecte keuze voor wie zijn spel naar een hoger niveau wil tillen.

Gebouwd met een frame van 12k koolstofvezel en een ronde vorm, optimaliseert dit racket zowel controle als kracht bij elke slag. De Goma Eva kern verbetert de demping, terwijl het zwarte gevlochten gripkoord en de LDPE handgreepstop een stevige en comfortabele grip bieden. Het elegante ontwerp in zwart met rode details en een matte afwerking met schuurpapier verbetert niet alleen de prestaties, maar ook de stijl op de baan.

Kenmerken van de Puma Nova Padel racket Elite Control Zwart

  • Ontwerpframe met dubbele buis van 100% koolstofvezel voor uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid.
  • 3K koolstofvezelweefsel dat zorgt voor een perfecte balans en een vergroot sweet spot.
  • EVA ZOTE UK met Shore-hardheid van 37-38, wat zorgt voor superieure demping.
  • Zwart gevlochten gripkoord met neopreen hoes voor een comfortabele en veilige pasvorm.
  • Matte afwerking + schuurpapier, wat zorgt voor een moderne uitstraling en verbeterde grip bij het slaan.
  • Onderdeel van de collectie padel rackets van Puma 2024.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Elite Control Zwart 2024 is speciaal ontworpen voor professionele spelers en degenen met een gevorderd speelniveau. Het is ideaal voor degenen die meer controle dan kracht zoeken, en biedt een verbeterde spelervaring tijdens zowel trainingen als wedstrijden.

Waarom ga je het leuk vinden?

Dit racket zal je beste bondgenoot worden op de baan dankzij zijn unieke combinatie van geavanceerde technologie en zorgvuldig ontwerp. De mogelijkheid om de precisie en kracht in je slagen te verbeteren, samen met het comfort en de veilige grip, stelt je in staat om het spel te domineren en je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, wereldwijd erkend in de sportwereld, onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit en design. Toegewijd aan excellentie, heeft Puma atleten van alle niveaus uitgerust met trendsettende producten die de verwachtingen overtreffen. Door te kiezen voor Puma, sluit je je aan bij een gemeenschap van sporters die constant streven naar verbetering.

De Puma Nova Padel Elite Control Zwart 2024 belichaamt de toewijding van Puma aan sport, waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met een ontwerp dat voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Mis deze kans niet om je spel te transformeren met dit uitzonderlijke model.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten