Puma Nova Padel Pro Hybrid zwarte glaciale 2024
  • Puma Nova Padel Pro Hybrid zwarte glaciale 2024

Puma Nova Padel Pro Hybrid zwarte glaciale 2024

PVP: € 150,00
€ 119,96
-21% Puma
Puma Nova Padel Pro Hybrid 049031-01 | Experimenteer innovatie en stijl met de Puma Nova Padel Pro Hybrid Zwarte Glaciale 2024. Perfecte fusie van controle en kracht voor het maken van je beste slagen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Pro Hybrid zwarte glaciale Padelracket

Verken de Puma Nova Padel Pro Hybrid Zwarte Glaciale 2024 padel racket, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers. Dit racket combineert perfect balans en veelzijdigheid, waardoor het ideaal is voor zowel professionals als gevorderde amateurs. Dankzij zijn gebalanceerde structuur en innovatief ontwerp belooft het je spel naar een hoger niveau te tillen, waardoor je de baan domineert met ongeëvenaarde precisie en kracht.

Gemaakt met een frame van dubbele buis van 100% koolstofvezel en een druppelvormig silhouet, onderscheidt de Nova Padel Pro HYB zich door zijn middelmatige sweet spot en een uitstekend evenwicht tussen controle en kracht. Het gebruik van Goma Eva als kern verbetert aanzienlijk de demping, terwijl het gevlochten gripkoord en de handgreepstop zorgen voor een comfortabele en stevige grip tijdens intensief spel.

Kenmerken van de Puma Nova Padel Pro Hybrid Zwarte Glaciale

  • Frame met dubbele buis van 100% koolstofvezel voor superieure weerstand en duurzaamheid.
  • 3K koolstofvezelweefsel voor een perfecte balans en vergroting van de sweet spot.
  • Kern gemaakt van Goma EVA ZOTE UK, wat zorgt voor ongeëvenaard gevoel.
  • Gevlochten gripkoord voor een optimale pasvorm en comfort tijdens het spel.
  • Matte afwerking met schuurpapier voor een moderne uitstraling en verbeterde grip.
  • Onderdeel van de exclusieve collectie padel rackets van Puma voor het jaar 2024.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Pro Hybrid Zwarte Glaciale 2024 is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen controle en kracht. Ontworpen voor zowel professionals als gevorderde padelenthousiastelingen, maakt dit racket dynamisch spel mogelijk en is het aanpasbaar aan verschillende speelstijlen.

Waarom ga je het geweldig vinden?

Je zult verliefd worden op dit racket vanwege zijn vermogen om geavanceerde technologie te combineren met doordacht ontwerp. De Nova Padel Pro HYB stelt je in staat om slagen met millimeterprecisie uit te voeren, terwijl het de benodigde kracht biedt om het spel te domineren. Zijn comfort en uitzonderlijke handling zullen je het vertrouwen geven om elke uitdaging op de baan aan te gaan.

Ontdek meer over Puma

Puma onderscheidt zich in de sportwereld door zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Door producten aan te bieden die de verwachtingen van atleten van alle niveaus overtreffen, heeft Puma een erfenis van excellentie opgebouwd. Door te kiezen voor de Nova Padel Pro HYB, sluit je je aan bij een gepassioneerde gemeenschap die streeft naar superieure prestaties en innovatief design.

Met de Puma Nova Padel Pro Hybrid Zwarte Glaciale 2024 ervaar je de ware betekenis van innovatie in de padelsport. Dit racket verbetert niet alleen je techniek op de baan, maar tilt ook je speelstijl naar een hoger niveau, waardoor je een ongeëvenaarde competitieve voorsprong krijgt.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten