Puma Nova Padel Pro Control wit 2024
  • Puma Nova Padel Pro Control wit 2024

Puma Nova Padel Pro Control wit 2024

PVP: € 150,00
€ 119,96
-21% Puma
Puma Nova Padel Pro CTR 049032-01 | Ervaar ongeëvenaarde sensaties met de Puma Nova Padel Pro Control 2024: ultieme controle en baluitgang om de baan te domineren. Verhoog je spel nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Pro Control wit Padelracket

De Puma Nova Padel Pro Control wit 2024 padel racket herdefinieert het concept van precisie op de baan en biedt een ongeëvenaarde ervaring voor spelers die streven naar de perfecte balans tussen controle en kracht. Met zijn geavanceerde technologie en ontwerp is dit racket een onmisbaar hulpmiddel voor degenen die met vertrouwen en stijl het spel willen leiden.

Gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, onderscheidt de Puma Nova Padel Pro Control zich door zijn frame van dubbele buis van koolstofvezel, wat zorgt voor uitzonderlijke sterkte en lichtheid. De matte afwerking en het elegante gevlochten gripkoord garanderen een superieur handvat, waardoor je nauwkeurige slagen kunt uitvoeren met ongeëvenaard comfort.

Kenmerken van de Puma Nova Padel Pro Control wit 2024 padel racket

  • Frame met dubbele buis van 100% koolstofvezelontwerp, voor duurzaamheid en lichtheid.
  • Koolstofvezelweefsel van 3K, dat uitstekende weerstand biedt tegen impact.
  • EVA van lage hardheid, perfect voor superieure controle bij elke slag.
  • Gevlochten gripkoord in het zwart met neopreen manchet met het merk, voor ongeëvenaarde grip en stijl.
  • Top van de handgreep van geïnjecteerd LDPE met merksticker, voor een langere levensduur.
  • Matte afwerking met gestructureerde oppervlaktebescherming, voor een elegante en functionele uitstraling.
  • Onderdeel van de collectie Puma 2024 padel rackets.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Pro Control is ontworpen voor gevorderde en gevorderde spelers die hun techniek op de baan willen verfijnen. De unieke combinatie van controle en kracht maakt het de ideale keuze voor degenen die hun spel willen verbeteren en elk spel willen domineren.

Waarom ga je het geweldig vinden?

Je zult verliefd worden op de Puma Nova Padel Pro Control vanwege zijn vermogen om nauwkeurige en krachtige slagen te leveren zonder controle te verliezen. Het ontwerp en de hoogwaardige materialen garanderen een uitzonderlijke prestatie op de baan, waardoor het een krachtig instrument is voor elke serieuze speler die zijn spel wil verbeteren.

Ontdek meer over Puma

Puma is een wereldwijd erkend merk vanwege zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en design in de sportwereld. Met tientallen jaren ervaring in het creëren van hoogwaardige sportuitrusting blijft Puma de industrie leiden met producten die niet alleen aan, maar ook overtreffen, de verwachtingen van atleten over de hele wereld.

Door te kiezen voor een Puma racket, sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die excellentie en innovatie in hun uitrusting waarderen. De Puma Nova Padel Pro Control wit 2024 is een getuigenis van Puma's toewijding aan het bevorderen van de padelsport, met geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp voor spelers die geen genoegen nemen met minder.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten