Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024
  • Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024

Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024

PVP: € 90,00
€ 71,96
-21% Puma
Puma Nova Padel Court 049033-01 | Ervaar het perfecte evenwicht tussen kracht en controle met de Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024. Innoveer je spel op de padelbaan nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Court glaciaal grijs Padelracket

Ontdek de uitmuntendheid in het spel met de Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024, een racket dat de ervaring op de padelbaan herdefinieert. Meticuleus ontworpen voor spelers die streven naar een perfecte fusie van kracht en precisie, presenteert dit model zich als de ideale keuze voor alle vaardigheidsniveaus. Zijn robuuste structuur en geavanceerde materialen garanderen uitstekende prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid.

De glaciaal grijze kleur aangevuld met accenten van blauw en appeltjesgroen voegt niet alleen een visueel aantrekkelijk aspect toe, maar symboliseert ook de innovatie en kwaliteit die Puma brengt in de wereld van padel. Met de Puma Nova Padel Court ben je uitgerust om de baan te domineren en je spel naar het volgende niveau te brengen.

Kenmerken van de Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024

  • Ontwerp met dubbele buis en 100% glasvezelconstructie voor superieure weerstand.
  • EVA-schuim aan de binnenkant voor een zachte touch en meer gevoel bij elke slag.
  • Zwart gevlochten handvatkoord met neopreen grip, voor een comfortabele en veilige grip.
  • 3D-textuurafwerking + mat voor meer effect bij het slaan.
  • Kleurrijk ontwerp dat grijs, fluor en blauw combineert, opvallend op de baan met stijl en elegantie.
  • Onderdeel van de Puma 2024 racketcollectie.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024 is ontworpen voor padelliefhebbers van elk niveau, van beginners die hun spel willen verbeteren tot gevorderden die op zoek zijn naar een racket waarmee ze echt controle en kracht kunnen voelen. Zijn veelzijdigheid maakt het een perfecte keuze voor degenen die kwaliteit en prestaties waarderen in één enkel gereedschap.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Puma Nova Padel Court vanwege zijn vermogen om een ongeëvenaard evenwicht te bieden tussen kracht en precisie. Het ontwerp en de geavanceerde technologie bieden een gevoel van totale controle over je slagen, waardoor je een meer strategisch en dominant spel op de baan kunt spelen.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma heeft zich gevestigd als een reus in de wereld van de sport, en biedt producten die de essentie van innovatie en toewijding aan excellentie vastleggen. Met een rijke geschiedenis in het creëren van hoogwaardige sportuitrusting blijft Puma een vertrouwd merk voor atleten en fans over de hele wereld.

Door voor Puma te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap die innovatie, ontwerp en kwaliteit waardeert. De Puma Nova Padel Court glaciaal grijs 2024 is een voorbeeld van hun toewijding om de padelsport vooruit te helpen, met niet alleen prestaties maar ook een ongeëvenaarde stijl op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten