Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024
  • Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024

Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024

PVP: € 90,00
€ 74,95
-17% Puma
Puma Nova Padel Court Woman 049034-01 | Verkrijg de Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024, het ultieme padel racket dat kracht en precisie in evenwicht brengt en een ongeëvenaard gevoel biedt. Innovatie uw spel op de baan nu!
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Court Woman zilver Padelracket

Presenteer de meest exclusieve nieuwigheden van dit seizoen: ontdek de padel racket Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024, een padel racket speciaal ontworpen voor vrouwelijke spelers die hun techniek op de baan willen perfectioneren. De unieke balans tussen kracht en precisie begeleidt je bij elke slag, wat zorgt voor ongeëvenaarde prestaties.

De Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024 is je perfecte metgezel op de baan, met een innovatief ontwerp dat zich aanpast aan jouw speelstijl. Met dit racket wordt elk spel een kans om uit te blinken, dankzij de combinatie van geavanceerde technologie en een constructie van glasvezel voor snelle aanpassing.

Kenmerken padel racket Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024

  • Glasvezel frame voor verbeterde weerstand en duurzaamheid.
  • Druppelvormig profiel dat een ideale balans biedt tussen kracht en controle.
  • EVA-schuimkern zorgt voor uitstekende schokabsorptie en veel comfort tijdens het spel.
  • Glasvezel frame voor een perfecte balans tussen kracht en precisie.
  • Afwerking met lichte 3D-textuur die het effect van elke slag verbetert.
  • Onderdeel van de Puma 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het?

Ideaal voor veeleisende vrouwelijke spelers die hun spel op de baan willen verbeteren. De Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024 past bij verschillende speelstijlen en biedt een unieke ervaring voor zowel beginners als ervaren spelers.

Waarom ga je het leuk vinden?

Omdat het het nieuwste op het gebied van padeltechnologie combineert met een elegant en functioneel ontwerp. De Puma Nova Padel Court Woman zilver 2024 stelt je in staat om je volledige potentieel op de baan te verkennen, met een krachtig en nauwkeurig spel.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, een toonaangevend merk in de wereld van de sport, onderscheidt zich door haar toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting staat het merk aan de top van het ontwerpen van sportuitrusting, waarbij het atleten over de hele wereld ondersteunt op hun weg naar excellentie.

De toewijding van Puma aan voortdurende verbetering komt tot uiting in elk product, inclusief de lijn van padelrackets. Door voor Puma te kiezen, maak je deel uit van een gemeenschap van sporters die hun grenzen willen verleggen en volop willen genieten van hun passie voor padel.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten