Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024
  • Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024

Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024

PVP: € 65,00
€ 52,96
-19% Puma
Puma Nova Padel Smash JR 049036-01 | Ontdek de Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024, het ideale racket voor jonge spelers die hun spel willen verbeteren en hun techniek in elk spel willen perfectioneren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Padel Smash Junior rood Padelracket

Ontdek de nieuwste innovatie voor jonge spelers: de padelracket Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024. Deze padel racket is speciaal ontworpen om de perfecte sweet spot te vinden, waardoor het de ideale keuze is voor jonge spelers die net beginnen met spelen en hun spel willen verbeteren. Met een groter slagoppervlak en een frameless structuur biedt deze racket een lage balans die perfect het gemak van spelen en controle in evenwicht brengt.

De Puma Nova Padel Smash voor kinderen is de perfecte metgezel om vaardigheden te ontwikkelen op de baan. De combinatie van glasvezel en zacht rubber maakt het geen technische racket, waardoor het zeer gemakkelijk is om mee te spelen en jonge spelers te helpen bij het terugspelen van de bal. Zijn grote sweet spot vergeeft fouten, waardoor de speler met elk spel verbetert.

Kenmerken Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024 padel racket

  • Ontworpen met een ronde mal, waardoor het slagoppervlak wordt vergroot.
  • Heeft een balans dicht bij de hand, wat zorgt voor absolute balcontrole.
  • Zachte touch omdat er zacht rubber is gebruikt aan de binnenkant.
  • Dankzij het gebruik van flexibele materialen is het zeer gemakkelijk om mee te spelen.
  • De tubulaire zone is versterkt, waardoor de duurzaamheid wordt verhoogd.
  • Onderdeel van de Puma 2024 beginnersracketcollectie.

Voor wie is het?

De Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024 is bedoeld voor jonge spelers die beginnen met spelen of regelmatig spelen en controle zoeken in hun spel. Dankzij de sweet spot van de racket kun je gemakkelijk de bal terugspelen en helpt het ook om de techniek te perfectioneren.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024 vanwege de perfecte combinatie van innovatie en prestaties. Het rood ontwerp met witte details en zwarte logo's is opvallend - je zult er dol op zijn als je het ziet!

Ontdek meer over het merk Puma

Puma staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en design in de sportwereld. Met een lange geschiedenis van het maken van hoogwaardige sportuitrusting, heeft Puma zich gevestigd als een toonaangevend merk dat atleten ondersteunt in hun streven naar uitmuntendheid.

Door te kiezen voor een Puma racket, sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die altijd hun grenzen willen verleggen. De Puma Nova Padel Smash Junior rood 2024 getuigt van Puma's toewijding aan innovatie en prestaties in de padelsport.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Ruwheid Glad
Onze beste producten