Puma Nova Elite Momo 2024
  • Puma Nova Elite Momo 2024
  • Puma Nova Elite Momo 2024

Puma Nova Elite Momo 2024

PVP: € 350,00
€ 268,96
-24% Puma
Puma Nova Elite Momo 939173-01 | Ervaar uitmuntendheid met de Puma Nova Elite Momo 2024. Controle, precisie en elite-ontwerp voor gevorderde spelers. Transformeer en verbeter je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Puma Nova Elite Momo Padelracket

Verken de wereld van padel met de Puma Nova Elite Momo 2024, een padelracket ontworpen om je spel te transformeren. Dit model, met zijn ronde vorm en levendige kleuren, zorgt voor uitzonderlijke controle en precisie. De handtekening van Momo en het iconische logo van Puma vallen op in elk detail, waardoor het verschil op het veld wordt gemaakt.

De Nova Elite Momo is niet zomaar een padelracket, het is een statement van intentie. Zijn constructie in koolstofvezel en de kern van 3k schuim bieden ongeëvenaarde weerstand en reactie, waardoor elke slag een meesterwerk op het veld wordt. Gemaakt in Spanje, dit racket staat synoniem voor kwaliteit en professionalisme.

Kenmerken van het Puma Nova Elite Momo 2024 Padel Racket

  • Ronde vorm voor superieure controle in het spel.
  • Dubbele buisvormige koolstofvezel frame voor maximale duurzaamheid.
  • 3k schuimkern die een snelle en precieze respons biedt.
  • Exclusief ontwerp met de handtekening van Momo en de kleuren van Puma.
  • Spaanse fabricage, synoniem voor kwaliteit en uitmuntendheid.
  • Onderdeel van de Puma 2024 padelracket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Puma Nova Elite Momo 2024 is ideaal voor professionele en gevorderde spelers die op zoek zijn naar een padelracket met uitstekende controle en precisie. Het is perfect voor degenen die design en technische kwaliteit in hun uitrusting waarderen.

Waarom zal het je bevallen?

Dit racket zal niet alleen je spel verbeteren, maar je ook laten opvallen op het veld. De unieke combinatie van geavanceerde technologie en esthetisch ontwerp maakt het een onmisbare keuze voor padel liefhebbers.

Ontdek meer over het merk Puma

Puma, met zijn erfgoed in sport en innovatie, is altijd in de voorhoede geweest van het ontwerp van sportuitrusting. De focus op kwaliteit en functionaliteit heeft Puma gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van padel en andere sporten.

Het merk onderscheidt zich door zijn toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, kenmerken die duidelijk zijn in elk van hun producten. Het Puma Nova Elite Momo padelracket is een duidelijk voorbeeld van dit erfgoed, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een ontwerp dat passie en professionalisme uitstraalt.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten