beschermend Royal Padel Zwart Witte Letters
  • beschermend Royal Padel Zwart Witte Letters

beschermend Royal Padel Zwart Witte Letters

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Zwart Wit Letters | Voorkom breuk met deze Royal Padel padel racketbeschermer, een accessoire dat de levensduur verlengt en je racket een persoonlijk tintje geeft.

beschermend voor racket Royal Padel Black White Letters

Speel het niet en handel voordat je racket een klap krijgt met de zwarte RP padelbeschermer met witte letters uit de Royal Padel 2021-catalogus. Hij valt op door zijn kracht, omdat hij reliëf aan het oppervlak heeft voor meer weerstand tegen slagen.

Aan de andere kant heeft het merk gedurende lange tijd hoogwaardige materialen en een hoge fixatielijm gebruikt.

Het onderscheidt zich door zijn grote weerstand, omdat het een ruwe afwerking heeft om onbedoelde stoten te weerstaan. Het is eenvoudig te installeren, omdat het perfect in het frame past en u alleen de afdichting hoeft te verwijderen en beetje bij beetje hoeft te plakken zodat er geen kreukels ontstaan.

Zwarte RP-beschermer en witte letters, kenmerken

  • Ruw oppervlak van de zwarte Royal Padel beschermer met witte letters.
  • Sterke fixatie voor een perfecte hechting.
  • Maat die past bij elke vorm en elk merk padel.
  • Pak van een eenheid.
  • Zeer licht om de balans van het racket niet te beïnvloeden.
  • Nieuwe collectie padelaccessoires Royal Padel 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het essentieel voor spelers die hun racket in goede staat willen houden, aangezien het een reliëfbeschermer is die schade door onbedoelde slagen voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Door het gebruik van lichte materialen verandert het gewicht of de balans van je racket niet. Het heeft ook een cool ontwerp met de combinatie van zwarte en witte letters en details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten