Protector Royal Padel Highvoltage Camu
  • Protector Royal Padel Highvoltage Camu

Beschermer Royal Padel Highvoltage Camu

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Camu | Voorkom onnodige schade met deze Royal Padel racketbeschermer, een ruwe beschermer voor elk type racket en dat een camouflage-achtig ontwerp heeft

Beschermer voor padel racket Royal Padel Highvoltage Camuflaje

Geef je padel racket een beter leven met de RP Highvoltage Camu padelbeschermer, een accessoire met een origineel design en uitstekende prestaties van Royal Padel 2021. Het heeft een ruw oppervlak, waardoor het de bescherming tegen stoten of krassen verhoogt.

Dankzij de hoogwaardige lijm plakt het gemakkelijk, doorstaat het de tand des tijds en kunt u het indien nodig vervangen. Het heeft ook de perfecte afmetingen om de breedte van het frame volledig te nemen en je kunt je racket aanpassen met het nieuwe camouflage-type ontwerp.

RP highvoltage padelbeschermer met groene camouflage, kenmerken:

  • Reliëftextuur voor betere bescherming van de Royal Padel highvoltage Camu-beschermer.
  • Verkocht in verpakkingen van 1 stuk.
  • Maximale duurzaamheid dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwisselen.
  • Robuuste beschermer die past bij het frame van elk model.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun racket in goede conditie willen houden met een ruwe beschermer die makkelijk aan te brengen is dankzij de zelfklevende folie die erin zit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het meest origineel is, omdat het een dessin heeft in groene tinten en met een camouflageprint. Het zal u ook helpen de levensduur van uw padelracket te verlengen en het te beschermen tegen onnodige schade.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten