RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames 2023

RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames 2023

PVP: € 209,00
€ 108,95
-48% RS Padel
RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames RSPAD2BLA padel racket | Til je spel naar een hoger niveau met de RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames. Balans, design en prestaties in één uniek padel racket. Ontdek de elegantie op het padelveld en maak het verschil!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames padel racket

Verhoog je prestaties op het padelveld met de indrukwekkende RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames. Dit padel racket, speciaal ontworpen voor vrouwen, is meer dan alleen een hulpmiddel: het is de perfecte combinatie van balans, kracht en controle. Met een ongeëvenaarde witte esthetiek en een hoogwaardige constructie, is dit RS padel racket jouw perfecte bondgenoot voor de meest veeleisende en competitieve wedstrijden.

Het model RS Padel Prime Edition 2.0 staat bekend om zijn veelzijdigheid en biedt een balans tussen kracht en controle. Gemaakt voor speelsters die op zoek zijn naar superieure prestaties bij elke slag, verbetert dit padel racket niet alleen je spel, maar voegt het ook een vleugje stijl en elegantie toe aan je padeluitrusting.

Kenmerken padel racket RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames

  • Stevige constructie met een 100% koolstof frame en 3K koolstof oppervlakken.
  • Uitzonderlijke duurzaamheid en weerstand dankzij de koolstofconstructie.
  • Oppervlak met zanderige afwerking die de effecten op de bal verbetert.
  • Soft EVA-rubberen kern die zorgt voor uitstekend comfort en snelheid bij het raken van de bal.
  • Perfecte balans en wendbaarheid met zijn traanvormig ontwerp.
  • Maakt deel uit van de RS padel racketcollectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De RS Padel Prime Edition 2.0 wit dames is ideaal voor speelsters met een gemiddeld tot gevorderd niveau. Het is perfect voor degenen die een padel racket zoeken dat kracht en controle combineert, wat zorgt voor een uitstekende balans bij elke slag. Het ontwerp en de technische kenmerken maken het geschikt voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.

Waarom ga je het leuk vinden?

Het minimalistische en elegante ontwerp van de RS Padel Prime Edition 2.0 in wit, gecombineerd met de zanderige afwerking en de RS-logo's, maakt het tot een opvallend item op het padelveld. Het biedt niet alleen ongeëvenaarde prestaties, maar de esthetiek zorgt ook dat je je stijlvol en zelfverzekerd voelt bij elk spel.

Ontdek meer over het merk RS

Sinds het begin staat RS synoniem voor kwaliteit en excellentie in de wereld van padel. Hun traject is gemarkeerd door innovatie en de toewijding om spelers hoogwaardige uitrustingen te bieden die functionaliteit en ontwerp combineren.

Elk RS product is het resultaat van jarenlang onderzoek, ontwikkeling en passie voor padel. Het merk heeft zich gevestigd als een van de meest prestigieuze en erkende op de markt, en garandeert spelers een ongeëvenaarde ervaring op het padelveld. Met de Prime Edition 2.0 wit dames toont RS opnieuw aan waarom ze marktleider zijn.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten