RS Padel Cobra Editie voor vrouwen
  • RS Padel Cobra Editie voor vrouwen
  • RS Padel Cobra Editie voor vrouwen

RS Padel Cobra Editie voor vrouwen

PVP: € 99,00
€ 54,95
-45% RS Padel
RS Padel Cobra Editie voor vrouwen RSPADCOBMU | Verdedig vanuit de achterkant van het veld met de Cobra padel racket van het merk RS Padel, een controlemodel ontworpen met een licht gewicht voor maximaal comfort op de baan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket RS Padel Cobra Editie voor vrouwen 2022

RS Padel Cobra Editie voor vrouwen

Verdedig vanuit de achterkant van het veld met de nieuwe collectie controle padel rackets van het merk RS Padel, nu verkrijgbaar in onze online padel winkel. Een van hen is het Cobra-model, dat licht van gewicht is voor fantastische wendbaarheid. Het heeft een rond ontwerp met een laag balanspunt, wat ons geweldige speelbaarheid op de baan geeft.

De structuur is gemaakt van glasvezel, een materiaal dat zorgt voor een elastischer gevoel, zowel aan de zijkanten als aan het frame. Het heeft een groot sweet spot dat al onze fouten zal vergeven tijdens het spelen. Tenslotte is het zeer comfortabel op de baan omdat het trillingen bij elke slag vermindert, waardoor het spel minder belastend en veiliger wordt.

RS Padel Cobra voor vrouwen, kenmerken:

  • De RS Padel Cobra is een model voor vrouwen.
  • Controle padel racket voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Rond model met balanspunt dicht bij de hand.
  • Kern van EVA-schuim om geen kracht te verliezen.
  • Glasvezelzijde ontwerp voor een betere baluitgang.
  • Grote sweet spot die al onze fouten zal vergeven.
  • Lichtgewicht racket, waardoor het zeer comfortabel is op de baan.
  • Model beschikbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie vrouwen padel rackets RS Padel 2022.

Voor wie is het bedoeld? Het zal ongetwijfeld de bondgenoot zijn van alle speelsters die op zoek zijn naar een lichtgewicht model dat goede controle op de baan biedt, omdat het Cobra-model je in staat stelt om de bal vanuit de achterkant van het veld te slaan, voor die speelsters die kiezen voor een meer verdedigende speelstijl.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is dat grote weerstand biedt dankzij het carbon frame, zodat je er lang mee kunt spelen. Bovendien heeft het een zwart ontwerp met muntgroene details, het zal zeker je favoriet worden!

Ontdek meer over het merk RS PADEL

Bereid je voor op de wedstrijd met een van de merken die sterk arriveren, RS Padel, opgericht in 2013 en een van de referentiemerken in Zweden, waar het werd opgericht. Momenteel gebruiken enkele professionele spelers van de World Padel Tour hun rackets, zoals Cayetano Rocafort en Simón Vásquez.

In hun catalogus vind je een grote verscheidenheid aan rackets, aangepast aan verschillende niveaus en speelstijlen, zodat niets je tegenhoudt op de baan. Wacht niet langer en kies voor een van de merken die het meest succesvol zijn vanwege hun geweldige technologie en kwaliteit, we verzekeren je dat het je favoriet zal worden!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten