RS Padel Cobra Edition Junior
  • RS Padel Cobra Edition Junior
  • RS Padel Cobra Edition Junior

RS Padel Cobra Edition Junior

PVP: € 79,00
€ 68,95
-13% RS Padel
RS Padel Cobra Edition Junior RSPADCOJUN | Rust de kleintjes uit met het nieuwe Cobra Edition Junior racket, een controlemodel dat hen zal helpen vooruitgang te boeken in het spel dankzij de gebruikte materialen.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket RS Padel Cobra Edition Junior

We hebben nu een breed scala aan junior padel rackets beschikbaar in onze online padel winkel waar je modellen kunt vinden voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Een van hen is de nieuwe Cobra Junior die deel uitmaakt van de nieuwe collectie van het merk RS Padel. Het is een rond model met een laag balanspunt, wat op het veld goede controle biedt om de techniek te perfectioneren.

De constructie is gemaakt van glasvezel, een zeer flexibel materiaal dat helpt bij de progressie in het spel. Voor de kern is zachte eva rubber gebruikt, een materiaal dat een zeer comfortabel gevoel geeft en een goede baluitvoer. Ten slotte heeft het een zanderige ruwheid op de oppervlakken waarmee je meer effect kunt geven.

RS Padel Cobra Edition Junior, kenmerken:

  • De RS Edition Junior is een padel racket voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
  • Ronde vorm met balans dichtbij de hand.
  • Gereduceerd gewicht waardoor het zeer handzaam is.
  • Glasvezelstructuur voor meer duurzaamheid.
  • Zachte eva rubber aan de binnenkant voor een geweldige baluitvoer.
  • Genereert geen trillingen voor een minder schadelijk spel.
  • Ruw afwerking om de effecten te verhogen.
  • Ontwerp in zwart met witte en oranje details.
  • Catalogus van kinder padel rackets RS Padel 2022.

Voor wie is het bedoeld? Dit racket is ontworpen voor alle kinderen die padel spelen en op zoek zijn naar een racket waarmee ze hun spel kunnen verbeteren, omdat materialen zoals glasvezel de progressie van de speler in het spel bevorderen.

Waarom ga je het leuk vinden? Het wordt je favoriete padel racket omdat het een gereduceerd gewicht heeft waardoor je comfortabel kunt spelen. Bovendien is het ontworpen in zwart met witte en oranje details, wat zonder twijfel erg opvallend is!

Ontdek meer over het merk RS PADEL

Rust jezelf uit voor de wedstrijd met een van de merken die sterk binnenkomen, RS Padel, opgericht in 2013 en een van de referentiemerken in Zweden, het land waar het is opgericht. Momenteel gebruiken enkele professionele spelers van de World Padel Tour hun rackets, zoals Cayetano Rocafort of Simón Vásquez.

In hun catalogus vind je een grote verscheidenheid aan padel rackets, aangepast aan verschillende niveaus en aan jouw speelstijl zodat niets je stopt op het veld. Wacht niet langer en ga voor een van de meest succesvolle merken vanwege hun geweldige technologieën en kwaliteit, we verzekeren je dat het je favoriet zal worden!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten