Siux padeltas Diablo Sanyo 2024
  • Siux padeltas Diablo Sanyo 2024
  • Siux padeltas Diablo Sanyo 2024

Siux padeltas Diablo Sanyo 2024

PVP: € 108,00
€ 89,95
-17% Siux
Siux Diablo Sanyo | Neem al je padeluitrusting in stijl mee met de Siux Diablo Sanyo padeltas, perfect voor elke speler. Wacht niet langer om zijn superieure kwaliteit te ervaren!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 23 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Siux racketbag Diablo Sanyo 2024

Maximaliseer je ervaring op de baan met de Siux Diablo Sanyo padeltas 2024, een essentieel accessoire voor elke serieuze padelspeler. Met zijn ruime ontwerp is deze padeltas perfect om al je uitrusting mee te nemen zonder iets achter te laten. De exclusieve samenwerking met Sanyo geeft het een unieke en gepersonaliseerde stijl.

Gemaakt voor comfort en functionaliteit, de Siux Diablo Sanyo 2024 tas kan tot 9 padelrackets bevatten, waardoor je altijd de juiste racket bij de hand hebt. De thermische compartimenten beschermen je rackets tegen temperatuurschommelingen, terwijl de speciale schoenenruimte je padelschoenen veilig en gescheiden van de rest van je uitrusting houdt.

Kenmerken van de Siux Diablo Sanyo 2024 padeltas in wit, rood en zwart

  • Capaciteit om tot 9 padelrackets te bewaren, met een hoofdcompartiment dat tot 7 rackets bevat.
  • Thermische zijcompartimenten voor individuele en toegankelijke opslag van rackets.
  • Gespecialiseerde schoenenruimte houdt je padelschoenen geïsoleerd en beschermd.
  • Diverse kleine zakken voor het opbergen van accessoires en kleinere padeluitrusting.
  • Ergonomisch en gewatteerd ontwerp voor meer comfort tijdens het dragen, inclusief verstelbare rugzakriemen.
  • Onderdeel van de Siux 2024 padeltas collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Het is ideaal voor padelspelers van alle niveaus die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing om hun uitrusting te vervoeren. Van incidentele spelers tot professionals, deze padeltas biedt de benodigde eigenschappen voor een complete ervaring.

Waarom zal je het leuk vinden?

Naast de superieure functionaliteit en opslagcapaciteit, heeft de Siux Diablo Sanyo 2024 tas een aantrekkelijk ontwerp dat levendige kleuren en hoogwaardige afwerkingen combineert. Zijn stijlvolle uiterlijk past perfect bij de nieuwe Siux Diablo Revolution Pro 3, waardoor het een onmisbaar accessoire is.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie in de wereld van padel. Met meer dan een decennium aan ervaring is Siux een vertrouwd merk voor spelers over de hele wereld, die producten bieden die prestaties en ervaring op de baan verbeteren.

Door zich te richten op kwaliteit en innovatie blijft Siux een leider in de industrie, met uitrusting die niet alleen voldoet maar ook de verwachtingen van de meest veeleisende spelers overtreft.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten