Padel rugzak Sioux fusion blauwe
  • Padel rugzak Sioux fusion blauwe

Padel rugzak Sioux fusion blauwe

PVP: € 29,95
€ 14,95
-51% Siux
Padel rugzak Siux fusion blue | Bewaar alles wat je nodig hebt om je padelwedstrijden te spelen in deze blauwe Siux Fusion padelrugzak, een praktische tas voor de benodigdheden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Rugzak padel Siux fusion blauwe

Ga naar je belangrijkste wedstrijden zonder iets achter te laten met de nieuwe blauw-zwarte Siux fusion padelrugzak, een van de meest geliefde tassen vanwege de fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Het wordt gekenmerkt door zijn grote compartimenten, omdat het een Headvak heeft en een ander exclusief vak voor het padelracket.

Voor de fabricage heeft het bedrijf technische stoffen geselecteerd met maximale weerstand die ook helpen om het gewicht te verminderen, omdat ze erg licht zijn. De handgrepen zijn ook gewatteerd om geen rugklachten te veroorzaken, evenals gaasvakken aan de zijkanten om een waterfles of accessoires in op te bergen.

Padel rugzak Siux fusion in blauw en zwart, kenmerken

  • Gemiddelde capaciteit van de blauwe Siux fusion om de essentie te vervoeren.
  • Het bevat hoogwaardige materialen en gewatteerde handgrepen.
  • Onafhankelijk vak om het padelracket in op te bergen.
  • Groot centraal compartiment om schoenen of kleding in op te bergen.
  • Het heeft gaasvakken aan de zijkanten om de waterfles in op te bergen.
  • Het behoort tot de catalogus van padeltassen Siux Padel 2023.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die gaan spelen met de basis: schep en kleding, aangezien het een middelgrote rugzak is waarmee je net genoeg en zeer comfortabel kunt dragen dankzij de gewatteerde handvatten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hij is heel praktisch en functioneel, zodat je er geen last van hebt als je de motor of scooter meeneemt. Het heeft ook een heel cool ontwerp dat de kleur zwart combineert met het logo en details op de voorkant in blauw, erg cool!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten