Rugzak Sioux fusion rode
  • Rugzak Sioux fusion rode

Rugzak Sioux fusion rode

PVP: € 29,95
€ 14,95
-51% Siux
Rugzak Siux fusion rode Padel | Neem je uitrusting mee naar de wedstrijden met de nieuwe Siux Fusion padelrugzak, ontworpen met ruimte voor het racket en met een zeer ruim Headvak
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Rugzak Siux fusion rode

Vervoer al je materiaal beschermd naar de wedstrijden met de nieuwe collectie Siux rugzakken die je vanaf nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Ontdek de nieuwe Fusion-rugzak die is ontworpen in zwart met rode details, zonder twijfel een zeer opvallende combinatie.

Verdeel de ruimte in een Headvak om al je sportuitrusting en kleding in op te bergen, en nog een vak achterin zodat je het racket veilig kunt opbergen. Het heeft ook twee mesh zijvakken waar je ballen of een waterfles in kunt opbergen.

Rugzak Siux fusion rode, kenmerken

  • De Siux Fusion-rugzak is verkrijgbaar in twee kleuren om uit te kiezen.
  • Materialen met hoge weerstand om slijtage door gebruik te voorkomen.
  • Zijvakken voor een bidon of jerrycans voor ballen.
  • Zeer comfortabel dankzij de verstelbare en gevoerde handvatten.
  • Je kunt de schep apart opbergen voor extra veiligheid.
  • Vind het in de catalogus van Siux Padel 2023 padeltassen.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die alleen het hoogstnodige naar de wedstrijden vervoeren, aangezien je met de Fusion-rugzak het racket kunt scheiden van je kleding of je sportuitrusting in de achterzak, die ook gewatteerd is zodat je hem veilig kunt dragen, zonder last van hobbels. .

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen leuk vinden vanwege alle ruimte die hij heeft, maar ook vanwege het comfortabele transport dankzij de gewatteerde handvatten. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details zoals de merknaam in het rood, erg opvallend!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten