Siux Fenix III Javi Ruiz Pro
  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro
  • Siux Fenix III Javi Ruiz Pro

Siux Fenix III Javi Ruiz Pro

PVP: € 350,00
€ 119,95
-66% Siux
Javi Ruiz Siux Fenix III Pro padel racket | Geniet van kracht en controle bij elke actie met het nieuwe Javi Rico-racket, het oranje Siux Fenix III-model dat terugkeert met verbeterde functies
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 12 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Siux Fenix III Javi Ruiz Pro 2023

Het nieuws dat Siux 2023 brengt voor ervaren spelers komt aan in onze online winkel. Ontdek wat het Fenix III Javi Ruiz Pro oranje padel racket voor u kan doen, een van de meest uitgebalanceerde in de Pro-serie. En het is dat het is ontworpen in een Druppelvormig formaat met een medium balans, dus het is heel goed gecompenseerd.

Er zijn geen middelen gespaard voor de constructie, dus het presenteert een 100% carbon frameconstructie en 12k stof op de vlakken voor een droger gevoel. De kern is gemaakt van eva-rubber met gemiddelde dichtheid, dat een goede output biedt zonder de kracht in schoten of volleys te benadelen. Ten slotte heeft het ruwheid in de 3D-plannen.

Siux Fenix III van Javi Ruiz in oranje, kenmerken

  • De Siux Fenix III Javi Ruiz Pro presenteert een constructie van 12k stof aan de oppervlakte.
  • Veelzijdig racket op geavanceerd niveau, dankzij het druppelvormige ontwerp en de gerichte balans.
  • Binnenin is Eva-rubber gebruikt voor onverslaanbare sensaties.
  • Versterkte omtrek om een meer solide structuur te bereiken.
  • Stuk geïntegreerd in de brug dat zorgt voor stabiliteit bij het slaan.
  • Anti-vibratietechnologie met dempers om te spelen zonder ongemak.
  • Reliëfoppervlak, wat de effecten aanzienlijk verbetert.
  • Een van de nieuwe high performance rackets Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers van hoog niveau met een meer veelzijdige speelstijl, dat wil zeggen, ze hebben kracht en controle nodig om vanuit elke positie comfortabel te kunnen spelen en geen enkele bal te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het je in staat stelt om de meest excentrische ballen te corrigeren dankzij de brede sweetspot, dus het zal al je fouten vergeven. Het wordt ook de nieuwe padel racket voor Patty Llaguno, WPT-speler en die een zeer zorgvuldig ontwerp presenteert met de handtekening van de speler.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten