Siux Astra 3.0 Hybrid
  • Siux Astra 3.0 Hybrid
  • Siux Astra 3.0 Hybrid

Siux Astra 3.0 Hybrid

PVP: € 189,00
€ 98,96
-48% Siux
Siux Astra 3.0 hybride veelzijdige padel racket | Niets houdt je tegen op het veld met de Astra 3.0 Hybrid, een model dat is ontworpen met zacht eva-rubber om je een geweldige baloutput en controle bij elke slag te geven.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Astra 3.0 Hybrid 2023 padel racket

Profiteer van onze nieuwe padelcollecties om uw oude padelracket te renoveren, waarbij u kunt kiezen uit een groot aantal modellen. Binnenin vind je de nieuwe Astra 3.0 Hybrid, een model uit de nieuwe collectie van de firma Siux. Met zijn druppelvorm en gecentreerde balans is het ideaal voor spelers die hun spel van controle en kracht willen verbeteren.

Het is een heel licht model waardoor er heel makkelijk mee gespeeld kan worden. Bovendien is het vervaardigd met 3K-koolstof, een vezel die zorgt voor meer weerstand en veel kracht in de slagen. Er is ook glasvezel gebruikt, een zeer flexibel materiaal dat zorgt voor een zeer comfortabele touch. Om de kern af te werken, is het gebouwd met zacht eva-rubber voor een goede baloutput.

Siux Astra 3.0 Hybrid, kenmerken

  • De Siux Astra 3.0 verzekert u van zowel kracht als controle.
  • Balans in het midden van het druppelvormige blad.
  • Versterkt brugsysteem dat torsie bij het slaan vermindert.
  • AVS-systeem en shockout-technologie die trillingen absorberen voor een veel comfortabelere slag.
  • Eva zachte rubberen kern voor onverslaanbare sensaties.
  • Constructie die glasvezel en koolstof combineert voor een goede weerstand.
  • Grotere stabiliteit in de treffer dankzij de verstevigingen in de brug.
  • Nieuwe collectie veelzijdige padel rackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Ideaal voor die mensen die op zoek zijn naar een racket dat hen de beste balans kan geven tussen kracht en controle om het beste van zichzelf te kunnen geven in zowel verdedigende als aanvallende games. Het is ook een zeer comfortabel model dankzij de zachte eva-rubber binnenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen leuk vinden vanwege alle functies die hij combineert, maar ook vanwege het esthetische niveau, aangezien hij een zwart ontwerp combineert met gele details, een zeer opvallende combinatie waarmee je succes zult hebben op het circuit.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten