Padeltas Siux Pro Tour Max gele 2023
  • Padeltas Siux Pro Tour Max gele 2023
  • Padeltas Siux Pro Tour Max gele 2023

Padeltas Siux Pro Tour Max gele 2023

PVP: € 89,95
€ 66,95
-26% Siux
Padeltas Grote gele Siux Pro Tour Max 2023 | Laat niets thuis met de gele Siux Pro Tour Max paleto tas, een enorme tas met grote vakken om alles georganiseerd te houden

Padeltas Siux Pro Tour Max geel 2023

Berg al je materiaal op in één van de grootste Siux rugzakken: de gele Pro Tour Max Padeltas. Het heeft dus grote vakken, één in het midden voor kleding of schoeisel en twee aan de zijkanten om je padelrackets te beschermen, aangezien het stevige zijkanten heeft.

Voor de voorbereiding zijn hoogwaardige materialen gebruikt en de hele structuur is versterkt om een zeer compacte structuur te bereiken. Ten slotte is de rug gewatteerd en ook de twee handvatten, zodat het geen ongemak veroorzaakt als we het op de rug dragen.

Padeltas Siux Pro Tour Max gele, kenmerken

  • De gele Siux Pro Tour Max padel racketas valt groot uit.
  • Kleine zakken met ritssluiting om onze persoonlijke bezittingen niet te verliezen.
  • Je draagt hem als rugzak of met de hand dankzij de handgrepen.
  • Het heeft 2 zijkanten om meerdere padelrackets in op te bergen.
  • Het ruggedeelte en de twee handgrepen zijn gewatteerd.
  • Stijvere zijgebieden om meer weerstand te bieden.
  • Nieuwe collectie padel racketassen voor Siux 2023 padel tennis.

Voor wie is het? Aan alle spelers die gewend waren om na het spelen te douchen. Daarom dragen ze meestal veel materiaal en hebben ze een grote en compacte tas nodig om alles wat ze nodig hebben moeiteloos te kunnen dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen waarderen vanwege alle ruimte die hij heeft, maar ook vanwege het gele ontwerp met zwarte zij- en achterkant. Zonder twijfel een kleurencombinatie waar sporters erg van houden!

Ontdek meer over het merk SIUX PADEL

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten