Siux padeltas Pro Tour Max blauw 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max blauw 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max blauw 2024

Siux padeltas Pro Tour Max blauw 2024

PVP: € 90,00
€ 66,95
-26% Siux
Siux Pro Tour Max blauw | De Padeltas Siux Pro Tour Max blauw is de perfecte accessoire om je padeluitrusting op een georganiseerde en comfortabele manier te dragen. Wacht niet langer en voel het verschil!
Schrijf een beoordeling

Siux racketbag Pro Tour Max blauw 2024

De Padeltas Siux Pro Tour Max blauw is een ideaal accessoire om je padeluitrusting op een georganiseerde en eenvoudige manier naar de baan te dragen, op elk moment. Het kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt en is gemaakt van synthetische materialen zoals polyester, wat goede weerstand en duurzaamheid biedt bij langdurig gebruik.

Deze padeltas onderscheidt zich door een grote binnenruimte te bieden en heeft de nodige compartimenten om alle padeluitrusting netjes op te bergen. In het midden is er een ruime ruimte om persoonlijke spullen op te bergen, terwijl aan de zijkanten ook zakken met ritssluiting zijn voor aanvullende padelaccessoires. Bovendien heeft het aan de bovenkant een klein zakje met ritssluiting dat ideaal is voor persoonlijke spullen zoals sleutels, portemonnee of mobiele telefoon. Het dragen van de padeltas is eenvoudig dankzij de twee verstelbare en gewatteerde banden op de schouders. Met zijn ontwerp in zwart met blauwe details en gewatteerde achterkant, garandeert het comfort tijdens het dragen.

Kenmerken Padeltas Siux Pro Tour Max Blauw

  • Ruime binnenruimte voor het opbergen van padeluitrusting.
  • Specifieke compartimenten voor optimale organisatie.
  • Zijzakken met ritssluiting voor accessoires.
  • Bovenste zak met ritssluiting voor persoonlijke spullen.
  • Verstelbare en gewatteerde banden voor comfortabel dragen.
  • Onderdeel van de collectie padeltassen Siux 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Padeltas Siux Pro Tour Max blauw is ontworpen voor padelspelers die hun uitrusting georganiseerd en comfortabel willen dragen. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van de veelzijdigheid en stijl ervan.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Padeltas Siux Pro Tour Max blauw vanwege het aantrekkelijke ontwerp in zwart en blauw, evenals het comfort tijdens het dragen. Het is perfect om je accessoires en persoonlijke spullen veilig en georganiseerd te houden op de padelbaan.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een erkend merk in de wereld van padel vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een solide geschiedenis in de sport blijft Siux producten van hoge prestaties en stijl leveren, en voldoet aan de behoeften van veeleisende spelers.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten