Siux padeltas Pro Tour Max rood 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max rood 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max rood 2024

Siux padeltas Pro Tour Max rood 2024

PVP: € 90,00
€ 66,95
-26% Siux
Siux Pro Tour Max rood | De Padeltas Siux Pro Tour Max rood is de perfecte accessoire om je padeluitrusting georganiseerd en comfortabel naar de baan te dragen. Wacht niet langer en voel het verschil!

Siux racketbag Pro Tour Max rood 2024

De Padeltas Siux Pro Tour Max rood is de perfecte accessoire om je padeluitrusting georganiseerd en comfortabel naar de baan te dragen. Deze veelzijdige padeltas, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, is gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen zoals polyester, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

Een van de belangrijkste voordelen van deze padeltas is de ruime binnenkant met specifieke compartimenten om je uitrusting geordend te houden. In het centrale compartiment vind je een royale ruimte voor je persoonlijke spullen. De zijzakken met ritsen zijn ideaal voor het opbergen van extra padelaccessoires. Bovendien heeft het aan de bovenkant een klein vakje met rits voor persoonlijke spullen zoals sleutels, portemonnee of mobiele telefoon.

Kenmerken Padeltas Siux Pro Tour Max Rood

  • Ruime binnenruimte voor een complete padeluitrusting.
  • Specifieke compartimenten voor efficiënte organisatie.
  • Zijzakken met ritsen voor extra accessoires.
  • Bovenste vak met rits voor persoonlijke spullen.
  • Verstelbare en gewatteerde riemen voor comfortabel dragen.
  • Onderdeel van de collectie padeltassen van Siux 2024.

Voor wie is het?

De Padeltas Siux Pro Tour Max rood is ontworpen voor padelspelers die hun uitrusting georganiseerd en klaar voor actie willen houden. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die comfort en stijl op de padelbaan zoeken.

Waarom je ervan zult houden?

Je zult dol zijn op de Padeltas Siux Pro Tour Max rood vanwege het aantrekkelijke ontwerp in zwart en rood, evenals het comfort dat het biedt tijdens het dragen. Houd je accessoires en persoonlijke spullen veilig en georganiseerd terwijl je de padelbaan beheerst.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een lange geschiedenis in de sport blijft Siux producten leveren die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten