Siux padeltas Pro Tour Max oranje 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max oranje 2024
  • Siux padeltas Pro Tour Max oranje 2024

Siux padeltas Pro Tour Max oranje 2024

PVP: € 90,00
€ 66,95
-26% Siux
Siux Pro Tour Max oranje | Breng je spel naar een hoger niveau met de Padeltas Siux Pro Tour Max Oranje 2024. Innovatief ontwerp en genoeg ruimte voor al je padeluitrusting

Siux racketbag Pro Tour Max oranje 2024

Verover de padelbaan met de Padeltas Siux Pro Tour Max oranje 2024, een onmisbaar accessoire voor de moderne speler. Deze tas, opvallend door zijn levendige oranje kleur, is de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Ontworpen voor de veelzijdige sporter, biedt het slimme opbergruimte en comfortabel vervoer. Of het nu gaat om een intense wedstrijd of een trainingssessie, de Padeltas Siux Pro Tour Max is jouw ideale partner om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Kenmerken van de Padeltas Siux Pro Tour Max Oranje 2024

  • Robuuste constructie met materialen van hoge kwaliteit voor duurzaamheid.
  • 1 hoofdvak met gemakkelijke toegang en ruimte voor 3 rackets.
  • Thermisch compartiment en geventileerd vak voor schoenen.
  • Verschillende handvatten en riemen voor veelzijdig gebruik als rugzak of handtas.
  • Grote capaciteit, perfect voor douchen of omkleden na het trainen.
  • Onderdeel van de exclusieve Siux 2024 padeluitrusting collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Padeltas Siux Pro Tour Max is ideaal voor padelspelers van alle niveaus, van beginners tot professionals, die grote opslagcapaciteit waarderen om al het benodigde materiaal te kunnen opbergen. Bovendien maakt het oranje ontwerp het perfect voor zowel actieve mannen als vrouwen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult er dol op zijn vanwege zijn vermogen om aan al je behoeften te voldoen. De combinatie van de opvallende oranje kleur, goed verdeelde ruimtes en het gemak van vervoer maken deze tas een superieure keuze in termen van comfort en stijl.

Ontdek meer over het merk Siux

Siux, een prominent naam in de wereld van padel, staat bekend om zijn onovertroffen kwaliteit en innovatief ontwerp. Kies Siux voor een verbeterde speelervaring en sluit je aan bij de gemeenschap van spelers die vertrouwen op zijn uitmuntendheid.

Vertrouw op de kwaliteit van Siux producten, grote professionele spelers zoals Sanyo Gutiérrez of Stupa concurreren met hun padelrackets, een onmiskenbaar symbool van de hoge prestaties die het merk biedt.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten