Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Pocket Bag Blue 2020
  • Paletero Star Vie Pocket Bag Blue 2020
  • Paletero Star Vie Pocket Bag Blue 2020

Padel Tassen Star Vie Zaktas Blauw 2020

PVP: € 69,90
€ 49,95
-29% Star Vie
padel bag Star VIe Blauw 2020 | Een van de meest comfortabele padeltassen van Star Vie, omdat hij gevoerde bescherming heeft en grote compartimenten voor al het padelmateriaal

Star Vie Pocket tas in blauwtinten

Houd je materiaal goed beschermd met de padel racketas Pocket Bag Blue uit de nieuwe collectie padel racketas van Star Vie 2020. Het is een zeer ruime en robuuste tas, aangezien deze aan de buitenkant een iets stugger materiaal heeft. Zo is onze apparatuur beschermd tegen schokken.

Het is een zeer complete paletteero omdat het aan een van de zijkanten thermotechnologie heeft. Het heeft ook een Headvak en een ander exclusief voor de schoenen. Je kunt ze ook comfortabel dragen dankzij de gewatteerde beschermingen op de handgrepen en het lendengebied.

Star vie zaktas in blauw, kenmerken

  • Middengedeelte met grote capaciteit van de star vie Pocket Bag Blue 2020.
  • Verstelbare handvatten om er een rugzak of sporttas van te maken.
  • Zijvakken voor padelrackets en één met thermische technologie.
  • Stijve buitenkant van de tas om stoten te voorkomen.
  • Je kunt de padelschoenen opbergen in een geventileerde zak.
  • Hiermee heeft u uw documentatie, sleutels of mobiel bij de hand.
  • Een van de tassen uit de nieuwe Starvie 2020-catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor zowel jongens als meisjes die meestal veel materiaal meenemen naar hun wedstrijden, omdat het een grote padeltas is en ook comfortabel omdat het gewatteerde bescherming heeft op de handvatten en het lendengebied.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het geschikt is voor alle doelgroepen met zijn esthetiek in blauwe tinten, is het het perfecte cadeau voor elke atleet! Bovendien is het vervaardigd met hoogwaardige materialen waarmee we de maximale duurzaamheid gegarandeerd hebben.

Lees meer over het merk STAR VIE

Maak kennis met al het nieuws dat StarVie Padel dit seizoen voorstelt. Het heeft zich ingespannen om nieuwe technologieën te implementeren in elk van zijn rackets, kits, padel rackets en accessoires, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor het publiek.

In de afgelopen jaren is het het officiële merk van de World Padel Tour geworden en professionele spelers van het niveau van Franco Stupa, Mati Díaz, Carolina Navarro of de zussen Alayeto zijn enkele van degenen die hun producten met trots op de baan dragen.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten