Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Star Vie Titania Azul 2021
  • Mochila Star Vie Titania Azul 2021
  • Mochila Star Vie Titania Azul 2021
  • Mochila Star Vie Titania Azul 2021

Rugzak Star Fri Titania Blauw 2021

PVP: € 44,90
€ 39,95
-12% Star Vie
Padelrugzak Star Fri Titania Blauw 2021 | Praktische rugzak voor padel van Star Vie om je materiaal goed georganiseerd te dragen, want het heeft een zijvak voor het racket en een ander voor schoenen
Schrijf een beoordeling

Star Vie Titania marineblauwe tas

Koop een sporttas met het beste ontwerp in de racketascatalogus van Starvie 2021. Koop de Titania padelrugzak in het blauw, een tas met compartimenten die zijn aangepast aan al het materiaal. Het zijvak valt op door de padel racket.

Aan de andere kant vinden we een gemakkelijk toegankelijk Headvak en een ander exclusief vak om de schoenen of vuile kleren te scheiden. Het bevat ook kleine vakken om persoonlijke bezittingen bij de hand te houden en gewatteerde beschermingen voor meer comfort.

Titania tas in marineblauw, kenmerken

  • De Starvie Titania blauwe 2021 rugzak heeft een zijvak waar de schep in past.
  • Onderste compartiment om de schoenen te ventileren.
  • Uitstekende capaciteit, met een afmeting van 50 cm x 38 cm en 25 cm.
  • Constructie met Gucci Nylon en PVC Rubber.
  • Gewatteerde rug en handgrepen voor meer comfort.
  • Inbegrepen in de Star Vie Padel 2021-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Voor alle atleten die een padeltas nodig hebben met een goede capaciteit zodat ze niets thuis laten. Ook aangegeven voor degenen onder u die een motor of fiets gebruiken om naar de padelclub te gaan, omdat het zeer comfortabel is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat we naast zijn kenmerken de afwerking benadrukken op basis van het ontwerp van de Titania Kepler padel racket voor 2021, dus het combineert blauwe tinten met witte en rode details. We zijn ervan overtuigd dat je er dol op zult zijn!

Lees meer over het merk STAR VIE

Beleef een onverslaanbare ervaring met Star Vie 2021, een merk met een lange geschiedenis erachter. Het werkt al seizoenen samen met het belangrijkste padelcircuit: de World Padel Tour.

Bovendien vertegenwoordigen enkele van de belangrijkste spelers, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro, het bedrijf over de hele wereld. Ontdek de uitgebreide catalogus van padel rackets, kits, padeltassen of accessoires en rust jezelf uit als een kampioen om te genieten van de beste sensaties tijdens het spel.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten