Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Star Vie Basalto Amarillo 2021
  • Paletero Star Vie Basalto Amarillo 2021
  • Paletero Star Vie Basalto Amarillo 2021
  • Paletero Star Vie Basalto Amarillo 2021

Star Vie Basalt Geel Padeltas 2021

PVP: € 55,00
€ 49,95
-10% Star Vie
Star Vie Basalt Geel Padeltas 2021 | Comfort en design komen samen in deze Star Vie paletteero, een grote tas zodat je niets thuis laat en geniet van het beste comfort en de beste afwerking

Padeltas Star Vie Basalto zwart en geel

Rust jezelf uit als een kampioen met de nieuwe collectie Starvie Padel 2021. Koop de Basalto Padel Tassen in geel en zwart, een tas met een groot centraal compartiment, een voor schoenen en 2 zijkanten met elk een capaciteit van 2 padel rackets.

Een van de compartimenten is bekleed met thermisch materiaal, zodat je rackets beschermd blijven tegen kou en hitte. Het heeft ook andere kleinere vakken om persoonlijke spullen bij de hand te houden, evenals verschillende grepen voor eenvoudig gebruik.

Grote zwart-gele Basalt tas, kenmerken

  • De Star Fri Basalt geel 2021 heeft een exclusieve tas voor schoenen.
  • Groot formaat, met afmetingen van 55 x 33 x 34 cm.
  • Bescherm je mesjes tegen extreme temperaturen met zijn thermofunctie aan 1 kant.
  • Verstelbare banden en lendensteun om hem comfortabel te dragen.
  • Gemaakt met PVC-rubber materiaal.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie padel rackets van Starvie Padel 2021.

Voor wie is het? Voor atleten die hun padelclub dagelijks bezoeken, die een grote, comfortabele en stevige padeltas nodig hebben om al hun materiaal in op te bergen en om het gemakkelijk te verplaatsen met hun rugzakoptie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de esthetiek van zwart en mosterd het meest opvallend is. Dit ontwerp komt overeen met het Basalt Osiris 2021 racket, dus je kunt met producten uit de nieuwste Star Vie collectie gaan en het ook goed gecombineerd doen.

Lees meer over het merk STAR VIE

Het merk StarVie heeft een lange geschiedenis achter de rug en werkt al een paar seizoenen samen met de World Padel Tour. Professionele spelers zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro zijn enkele van degenen die haar op de rechtbanken vertegenwoordigen.

Ontdek de uitgebreide catalogus en rust jezelf uit als een kampioen om te genieten van de beste sensaties tijdens het spel. Daarnaast geniet je ook van uitzonderlijke afwerkingen om te schitteren op het circuit.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten