Protector Starvie Rojo
  • Protector Starvie Rojo
  • Protector Starvie Rojo

Beschermer Starvie Rojo

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Star Vie
Starvie Red padel racketbeschermer | Speel zorgeloos dankzij deze Star Vie padel racketbeschermer, een rood kwaliteitsaccessoire waarmee je je padel racket voor een lange tijd kunt beschermen.

Red Starvie ruwe beschermer

Verleng de levensduur van uw padel racket met de nieuwe 2022 collectie Star Vie merkbeschermers. Koop de rode beschermer die je bescherming biedt tegen het raken van de muur of het raken van een ander racket terwijl het spel aan de gang is.

Bij het kiezen zul je geen problemen hebben, omdat ze zijn gemaakt om in elk frame van elk padel racket te passen. Bovendien is het vrij eenvoudig van kleur en zal het het racket lang beschermen aangezien de lijmen van hoge kwaliteit zijn.

Star Vie Red padel racketbeschermer, kenmerken

  • Ruw ontwerp van het oppervlak van de beschermer Star Vie Red.
  • Eenvoudige plaatsing en vervanging dankzij de lijm.
  • Verkrijgbaar in verpakkingen van één eenheid.
  • Universele maat om in elk frame te plaatsen.
  • Beschadigt de balans niet en verhoogt het gewicht van het racket niet.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Star Vie 2022 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Gemaakt voor spelers die voorbereid willen zijn op elke onvoorziene gebeurtenis die zich in de competitie kan voordoen, zoals een treffer of val van het racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zich aanpast aan elk racket dat je hebt, zal het je racket ook een zeer opvallende touch geven omdat het is ontworpen in zwart met witte en rode details, een winnende combinatie.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten