Padel Tassen Star Vie Raptor Evolutie
  • Padel Tassen Star Vie Raptor Evolutie
  • Padel Tassen Star Vie Raptor Evolutie

Padel Tassen Star Vie Raptor Evolutie

PVP: € 85,00
€ 39,96
-53% Star Vie
Star Vie Raptor Evolution padel racketas | Draag al je padelmateriaal met de nieuwe grote Raptor Evolution padel racketas met veel compartimenten en bescherm je padel racket dankzij de thermo
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 24 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel tassen Star Vie Raptor Evolution Rood

Vervoer al je padelmateriaal comfortabel dankzij de nieuwe collectie padeltassen van Star Vie 2022. Koop de Raptor Evolution-padeltas met een zwart en rood ontwerp, een van de grootste en meest robuuste, zodat je allerlei soorten goed beschermd kunt vervoeren en georganiseerd materiaal.

Voor de ruimte zijn er twee zijvakken toegevoegd, waarvan er één het racket kan opbergen terwijl het wordt beschermd tegen veranderingen in hitte dankzij de Thermo-bescherming. Ook is er nog een bijgevoegd waarin je je schoenen zelfstandig kunt opbergen en nog een hele grote centrale voor al je toilet- of douchespullen.

Zwart met rode Raptor Evolution tas, kenmerken

  • De Star Vie Raptor Evolution is ongeveer 60 x 30 x 40 cm groot.
  • Je kunt hem als rugzak dragen of aan de bovenste handgreep als tas.
  • Centrale zak en twee andere zijkanten, één met thermische bescherming om het racket te beschermen.
  • Gewatteerde beschermingen zijn toegevoegd aan de achterkant, zodat je het zonder pijn kunt dragen.
  • Compartiment om schoenen of vuile kleding in op te bergen.
  • Nieuwe collectie Starvie Padel 2022 tassen.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die atleten die gewend zijn om veel materiaal mee te nemen naar trainingen en wedstrijden, daarom hebben ze een grote palletero nodig om alles comfortabel en altijd in goede staat te kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is niet alleen een zeer complete tas, maar heeft ook een zeer mooi design doordat de kleur zwart en rode details zijn gebruikt, passend bij de nieuwe Star Vie Raptor Evolution dit seizoen.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya onder anderen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten