Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Backpack Star Vie Star Eris
  • Backpack Star Vie Star Eris
  • Backpack Star Vie Star Eris

Backpack Star Vie Star Eris

PVP: € 79,95
€ 69,95
-13% Star Vie
Mochila de padel Star Vie Star Eris | Neem al je padeluitrusting op een beschermde manier mee naar de competitie met de nieuwe Astrum Eris-rugzak van de firma Star Vie die meerdere compartimenten heeft
Schrijf een beoordeling

Backpack Padel Star Vie Star Eris Blanca

Voor al diegenen die niet veel uitrusting bij zich hebben als ze padel gaan spelen, brengen we de nieuwe Astrum Eris padelrugzak in het wit, een tas ontworpen door Star Vie 2022. Het bevat een groot aantal compartimenten, waaronder een met ventilatie aan de achterkant, onderkant om de schoenen in op te bergen.

Deze Star Vie-rugzak is de meest complete aangezien er twee zijvakken zijn toegevoegd, in een daarvan kun je de waterfles opbergen en de andere is perfect voor kleinere voorwerpen. Het heeft ook een aangepast vak om de padel racket in op te bergen en een groter vak voor de rest van de kleding.

Star Vie Astrum Eris witte rugzak, kenmerken

  • De Starvie Astrum Eris rugzak heeft afmetingen van 50 x 32 x 40 cm.
  • Dankzij de geventileerde zak kun je je schoenen onafhankelijk laten zweten.
  • De handgrepen zijn verstelbaar en gewatteerd voor meer comfort bij het vervoeren.
  • Twee zeer grote zakken om het racket en al je materialen in op te bergen.
  • Hiermee kunt u de waterfles in een zijvak en persoonlijke spullen in een kleinere meenemen.
  • Inbegrepen in de Star Vie 2022 rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor atleten die niet al hun uitrusting in een te grote en oncomfortabele rugzak willen vervoeren en die liever een rugzak dragen waarin ze kunnen dragen wat nodig is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een hoogwaardige rugzak is die ook is ontworpen in het wit met zwarte en gouden details, perfect om te dragen met al je padel-kleding, omdat hij heel gemakkelijk te combineren is.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya onder anderen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten