Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Pro Raptor cap
  • Star Vie Pro Raptor cap
  • Star Vie Pro Raptor cap

Star Vie Pro Raptor cap

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Star Vie
Star Vie Pro Raptor padel cap | Laat niets je ervan weerhouden om padel te spelen met de nieuwe Raptor-cap van Star Vie, een perfect accessoire om te voorkomen dat de zon je ogen stoort tijdens het spelen

cap met brede klep Star Vie Pro Raptor

Speel als de professionals met de nieuwe Star Vie-collectie, waar je een breed scala aan technische capten beschikbaar hebt om mee te sporten. Koop de Pro Raptor cap met een opvallend design in wit met details in rood en zwart.

Bij de fabricage zijn zeer resistente stoffen gebruikt die slijtage helpen voorkomen, zodat het door gebruik niet aan kwaliteit inboet. Bovendien beschermt het niet alleen tegen de zon, maar helpt het ook voorkomen dat zweet van het voorHead in de ogen komt, zodat je comfortabel kunt spelen.

Pro Raptor cap in rood, kenmerken

  • Je kunt de Star Vie Raptor naar wens verstellen dankzij de verstelbare riem.
  • Het padel racket is erg breed zodat de zon geen last heeft tijdens het spelen.
  • Voorkom dat het zweet van je voorHead in je ogen komt tijdens het padel.
  • Helpt zweet af te voeren om te voorkomen dat het zich ophoopt.
  • Wit design met rode en zwarte details.
  • Nieuwe accessoires om padel te spelen Star Fri 2023.

Voor wie is het? Het is voor al die mensen die zichzelf tijdens het spelen tegen de zon willen beschermen, want dankzij het brede padel racket waarmee het is ontworpen, laat het de zon niet toe om de ogen of het gezicht te storen, waardoor pijnlijke brandwonden ontstaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een accessoire is dat eenmaal aangetrokken het meest comfortabel is. Hij is ook uitgevoerd in wit met details in rood, zonder twijfel een zeer opvallende combinatie zodat je goed gekleed naar al je feesten kunt gaan.

Lees meer over het merk STAR VIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, paleto-tassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de Alayeto-zussen.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten