Rugzak Star Vie Rode Maan 2023
  • Rugzak Star Vie Rode Maan 2023
  • Rugzak Star Vie Rode Maan 2023

Rugzak Star Vie Rode Maan 2023

PVP: € 49,90
€ 36,97
-26% Star Vie
Rugzak voor de Star Vie Red Moon 2023 | Vernieuw je padel-rugzak met de nieuwe Star Vie-collectie, waar je de ideale red moon-rugzak kunt vinden om je padel- en sportuitrusting mee te nemen naar de wedstrijd
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Rugzak padel Star Vie Red Moon

Raak volledig uitgerust met onze nieuwe collectie padelrugzakken, waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan modellen. Binnenin vind je de Red Moon-rugzak die deel uitmaakt van de nieuwe catalogus van Padeltass en tassen van de firma Star Vie, een van de favorieten!

Verdeel de ruimte in een zak aan de achterkant voor de padel racket en nog een grote Headzak, zodat je je kleding en ander materiaal mee kunt nemen naar de lucifers. Ze zijn ook ontworpen met kleinere vakken aan de zijkanten waar u uw mobiele telefoon of sleutels kunt opbergen.

Rugzak Star Vie rode maan, kenmerken

  • De Starvie red moon rugzak is ontworpen in zwart met rode details.
  • Gevoerde handvatten om het zeer comfortabel te vervoeren.
  • Headvak waarin u uw kleding en ander materiaal kunt opbergen.
  • Onafhankelijk compartiment om de padel racket in te vervoeren.
  • Gemaakt met hoogwaardige materialen voor de beste weerstand.
  • Opgenomen in de Star Fri 2023 rugzakcatalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor mensen die niet veel materiaal meenemen naar wedstrijden en op zoek zijn naar een rugzak om kleding, schoenen en een racket in te vervoeren zonder dat het te groot en moeilijk te dragen wordt.We verzekeren u dat het uw favoriet zal worden!

Waarom zal je het leuk vinden? Want dankzij de gewatteerde handgrepen is hij zeer comfortabel om naar de lucifers te dragen. Hij is ook uitgevoerd in het zwart met details in rood, een combinatie die voor jou niet moeilijk zal zijn om te combineren met je andere sportkleding.

Lees meer over het merk STARVIE

Schakel over naar een van de bedrijven met de beste reputatie op het gebied van padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van hun nieuwe collectie padelrackets, kits, padeltassen en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals onder andere Bea Gonzalez, Carolina Navarro, Coki Nieto of Jesús Moya.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten