Star Vie padeltas Hex Kenta 2024
  • Star Vie padeltas Hex Kenta 2024
  • Star Vie padeltas Hex Kenta 2024

Star Vie padeltas Hex Kenta 2024

€ 79,00
Star Vie
Star Vie Hex Kenta zwarte en groene | Ontdek de exclusieve Star Vie Hex Kenta 2024 Padeltas in zwart. Innovatief ontwerp, grote capaciteit en bescherming voor je rackets. Ideaal voor elke padelspeler!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Star Vie racketbag Hex Kentas 2024

Ontdek de Star Vie Hex Kenta 2024 Padeltas, een essentieel accessoire voor elke padelspeler. Ontworpen in elegante zwarte en groene tinten, valt deze padeltas op door zijn ruime opslagcapaciteit, ideaal om alles wat je nodig hebt naar de baan te dragen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het duurzaamheid en weerstand, waardoor het de perfecte metgezel is voor je wedstrijden en trainingen.

Dit model van Star Vie kenmerkt zich door zijn innovatieve ontwerp dat Termotech compartimenten bevat om je rackets tegen hitte te beschermen, waardoor ze optimaal worden onderhouden. Bovendien zorgt het compartiment met ventilatiesysteem voor schoenen en de versterking in het lumbale gebied te allen tijde voor comfort en functionaliteit.

Kenmerken van de Star Vie Hex Kenta 2024 Zwarte Padeltas

  • Optimale afmetingen van 60 cm x 34 cm x 38 cm, om alles wat je nodig hebt in één ruimte te dragen.
  • Gemaakt van Polyester Basket, Simil Carbon en PVC, materialen die weerstand en duurzaamheid garanderen.
  • Ruim centraal vak voor padeluitrusting en andere accessoires, met efficiënte organisatie.
  • Termotech compartimenten aan de zijkanten, ideaal voor thermische bescherming van de rackets.
  • Afzonderlijk schoenenvak met ventilatiesysteem, voor hygiëne en comfort.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Hex Kenta 2024 Padeltas is ontworpen voor padelspelers die kwaliteit en functionaliteit zoeken. Perfect voor diegenen die meerdere rackets en uitrusting dragen, deze padeltas biedt het nodige comfort en organisatie voor elke speler, van amateur tot professional.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult van de Star Vie Hex Kenta 2024 Padeltas houden vanwege zijn moderne en praktische ontwerp. Zijn thermische compartimenten beschermen je rackets, terwijl de extra ruimte voor schoenen en uitrusting het comfort biedt dat je nodig hebt. Het is het ideale accessoire om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft het zich gewijd aan het creëren van producten die de prestaties van spelers verbeteren, door geavanceerde technologie te combineren met exclusieve ontwerpen.

Met een geschiedenis van passie en toewijding aan padel, blijft Star Vie een favoriete keuze voor professionals en liefhebbers. Hun producten, zoals de Star Vie Hex Kenta 2024 Padeltas, weerspiegelen hun uitmuntendheid en kennis van de sport.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten