Star Vie backpack Pro Astrum grijs oranje 2024
  • Star Vie backpack Pro Astrum grijs oranje 2024
  • Star Vie backpack Pro Astrum grijs oranje 2024

Star Vie backpack Pro Astrum grijs oranje 2024

PVP: € 60,00
€ 52,95
-12% Star Vie
Star Vie Pro Astrum grijs oranje | Neem al je padeluitrusting mee in stijl en comfort met de Star Vie Pro Astrum rugzak grijs oranje 2024. Wacht niet langer en voel het verschil!

Star Vie backpack Pro Astrum grijs oranje 2024

Ontdek de veelzijdigheid en stijl van de Star Vie Pro Astrum backpack grijs oranje 2024, jouw ideale partner om alles wat je nodig hebt naar de padelbaan te brengen. Deze rugzak is niet alleen een modieus accessoire, maar biedt ook functionaliteit en comfort.

Met zijn elegante ontwerp in grijs en oranje kleuren, is de Pro Astrum rugzak van Star Vie ontworpen met de moderne padelspeler in gedachten. Het is perfect voor het veilig en georganiseerd vervoeren van je padeluitrusting en elektronische apparaten.

Kenmerken Star Vie Pro Astrum padel backpack Grijs Oranje 2024

  • Ruim met speciale vakken voor padeluitrusting en elektronische apparaten.
  • Lumbale versterking voor comfortabel transport en verstelbare schouderbanden met borstriem.
  • Ritstrekkers voor gemakkelijk openen.
  • Compacte en stevige structuur, gemaakt van materialen zoals PVC Rubber en PVC Twill.
  • Afmetingen van ongeveer 54 cm x 35 cm x 23 cm, ideaal voor actieve spelers.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 padelaccessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Pro Astrum backpack is ontworpen voor padelspelers die organisatie en stijl waarderen. De robuuste structuur en het praktische ontwerp maken het ideaal voor actieve spelers die hun uitrusting en elektronische apparaten veilig moeten vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden?

Deze rugzak zal je bevallen vanwege de grote opslagcapaciteit en het ergonomische ontwerp. Het stelt je niet alleen in staat om je uitrusting veilig te dragen, maar garandeert ook optimaal comfort tijdens het vervoer, waardoor het een ideale keuze is voor moderne padelspelers.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn kwaliteit en innovatief ontwerp. Hun producten zijn de keuze van spelers die op zoek zijn naar prestaties en stijl in padeluitrusting.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten