Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Ultimate Control Naranja
  • Vairo Ultimate Control Naranja

Vairo Ultimate Control Naranja

PVP: € 175,00
€ 99,95
-43% Vairo
padel racket Vairo Ultimate Control Oranje | Verbeter je techniek met dit Vairo-initiatie padel racket, een zeer handzaam model waarmee je de bal nauwkeurig kunt plaatsen en al je fouten zal vergeven.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vairo Ultimate Control Naranja

Geniet van de beste padel padel rackets van het jaar in onze online winkel. Koop het Ultimate Control padel racket in oranje uit de eerste serie van Vairo Padel, het is een controleracket, met een rond formaat en balans dicht bij de hand om de bal gemakkelijk te sturen.

Voor de vervaardiging zijn flexibele materialen gebruikt, dus het is geen hard padel racket en het is heel gemakkelijk om ermee te spelen. De buitenste structuur is gemaakt van glasvezel en de kern is gemaakt van EVA-rubber. U zult dus genieten van een comfortabelere hit en grotere sensaties.

Vario Ultimate Control in oranje, kenmerken

  • Rond formaat met lage balans van de nieuwe Vairo Ultimate Control Orange.
  • Bestuur de padel racket, zodat hij al je fouten zal vergeven.
  • Onverslaanbare sensaties bij het slaan dankzij de eva rubberen kern.
  • Glasvezelconstructie voor meer speelbaarheid.
  • Het zal u niet kosten om het te doen, omdat het zeer beheersbaar is.
  • Versterkte structuur voor meer weerstand tegen schokken.
  • Nieuwe collectie rackets voor beginners Vairo 2021.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal om te beginnen met padel, omdat het de speler meer controle over de bal geeft en een zeer aangename aanraking, waardoor je in elke wedstrijd kunt verbeteren en vooruitgang kunt boeken.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop padel racket is, bevat het hoogwaardige materialen om een optimale weerstand te garanderen. Bovendien zullen je collega's hun ogen niet van je af kunnen houden dankzij het zwarte design, het blauwe logo en de oranje details.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten