Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Reflex 8.1
  • Vairo Reflex 8.1

Stuurreflex 8.1

PVP: € 229,95
€ 194,95
-16% Vairo
Vairo Reflex 8.1 padel racket | Haal de bal x 3 eruit met dit Vairo padel racket, een krachtig model dat je zal helpen het netspel te domineren, maar altijd een goede controle te behouden.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Reflex 8.1 zwarte en rode padel racket

Het bekende merk Vairo vindt zichzelf opnieuw uit in de wereld van padel in zijn collectie voor dit seizoen. Koop een nieuwe editie van het Reflex 8.1 padel racket, een van de bestsellers van Vairo 2021. Het behoudt een diamantformaat met een hoge balans, zodat het de punch bij elke slag verhoogt.

De laatste generatie koolstof is gebruikt voor de constructie, dus het is zeer resistent. Om het gevoel niet te verliezen, bevat het zacht eva-rubber aan de binnenkant en een anti-vibratiesysteem voor een comfortabelere slag. Het heeft ook verstevigingen in het hart voor meer stabiliteit.

Vairo Reflex 8.1 zwart-wit, kenmerken

  • De Vairo Reflex 8.1 heeft een oversized diamantvorm met een hoge balans.
  • Stevige en stijve structuur dankzij de carbon constructie.
  • Het bevat een EVA-rubberen kern voor een spectaculaire aanraking.
  • Het bevat anti-vibratietechnologie in de vuist voor een minder schadelijk spel.
  • Versterkingen in het hartgebied voor een stabiele slag.
  • Power padel racket, met de sweet spot bovenaan.
  • Nieuwe collectie Vairo 2021 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? Het is bedoeld voor spelers met een gevorderd of professioneel niveau en die meestal in de backhand-positie spelen, omdat het een opvallend racket is dat van bovenaf erg goed gaat en de sweet spot zich bovenaan bevindt.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een powerracket is, verwaarloost het de controle of het comfort niet, omdat het rubber zeer goede sensaties genereert bij het slaan. Je zult ook dol zijn op het nieuwe zwarte ontwerp, het witte logo en het hart in rode tinten.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de sector van padel. Al vele jaren brengt het complete collecties producten uit die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, zet het zich in voor innovatie bij de productie van zijn volledige assortiment padelpadel rackets, kleding of accessoires. Ontdek de complete catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten