Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Radical Max Groen
  • Vairo Radical Max Groen

Vairo Radical Max Groen

PVP: € 140,00
€ 119,95
-15% Vairo
padel racket Vairo Radical Max Green | Perfectioneer je techniek met dit Vairo controleracket, een van de modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding om op je best te presteren in elke wedstrijd.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Radical Max Groen padel racket

Kies het model dat het beste bij u past binnen de nieuwe padel racketcollectie Vairo 2021. Ontdek een van de modellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding: het Radical Max padel racket in het groen, uw beste bondgenoot om off-center slagen te corrigeren en de punt van achteren.

Hiervoor is het vervaardigd met een rond formaat en een ingesloten balans. Wat de materialen betreft, zijn koolstof en glasvezel gebruikt voor een goede balans tussen duurzaamheid en speelbaarheid. Het bevat ook eva-rubber en versterkingen in de structuur voor meer stabiliteit.

Vairo Radical Max rood, kenmerken

  • Rond formaat en lage balans die de sweet spot van de Vairo Radical Max Green verbreedt.
  • Controle padel racket, voor technische spelers van gemiddeld niveau.
  • Stevige en stijve structuur dankzij carbonversterkingen.
  • Glasvezel oppervlak voor meer speelbaarheid.
  • Onverslaanbaar balgevoel dankzij het eva-rubber aan de binnenkant.
  • Het bevordert de aanpassing en progressie van de speler.
  • Catalogus van de geavanceerde serie padel Vairo 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die regelmatig padel spelen en op zoek zijn naar een handzaam racket dat controle over de bal geeft, want dankzij het ronde formaat en de lage balans helpt het je de bal met precisie te plaatsen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je de beste kwaliteit van het merk in handen hebt voor een betaalbare prijs en geniet van de beste prestaties bij elke actie. Bovendien zal het ontwerp u niet teleurstellen, aangezien het zwart, groen en een wit logo combineert.

Lees meer over het merk VAIRO

Over Vairo Padel kunnen we zeggen dat het een bedrijf is dat bestaat uit atleten, de prioriteit ligt bij het creëren van producten die gericht zijn op de speler om aan hun behoeften te voldoen.

Deze wens zorgt ervoor dat het merk een zeer complete collectie rackets lanceert, ontworpen voor alle soorten spelers, zodat ze het meeste uit elk punt kunnen halen en vooral kunnen genieten van deze sport!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten