Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vairo Bulk Spin 7.1
  • Vairo Bulk Spin 7.1

Vairo Bulk Spin 7.1

PVP: € 175,00
€ 129,95
-26% Vairo
Padelpad Vairo Bulk Spin 7.1 | Bereid het punt van achteren voor met dit Vairo padel racket, een model met een brede sweetspot om vooruitgang te boeken en te genieten van de beste sensaties
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Bulkspin 7.1 padel racket

Geniet van de beste sensaties op het veld terwijl je je techniek perfectioneert met het nieuwe Bulk Spin 7.1 padel racket in fluorescerend geel, een model uit de nieuwe collectie Vairo 2022. Het heeft een rond formaat met ingesloten balans, dus het biedt meer controle over de bal en stelt u in staat om excentrische slagen te corrigeren.

Voor de fabricage zijn flexibele materialen zoals glasvezel en eva-rubber aan de binnenkant gebruikt om de speelbaarheid te vergroten en om de bal te voelen. Het framegedeelte is gemaakt van carbon en de omtrek is versterkt voor meer stabiliteit. Ten slotte heeft het een anti-vibratiesysteem en een ruwe afwerking die de effecten verbetert.

Vairo Bulk Spin 7.1 in fluorescerend geel, kenmerken

  • Meer controle over de bal dankzij het ronde formaat en de lage balans van de nieuwe Vairo Bulk Spin 7.1.
  • Uitstekende speelbaarheid om het punt van achteren voor te bereiden.
  • Constructie met koolstof in de buis en glasvezel aan de oppervlakte.
  • Grotere effecten dankzij de Abrasive Paint-afwerking die een ruwe textuur genereert.
  • Het bevat een eva-rubberen kern om geen sensaties te verliezen.
  • Comfortabeler slaan dankzij de antivibratietechnologie die in de vuist is geïntegreerd.
  • Beschermer aan de bovenkant die hem beschermt tegen stoten of krassen.
  • Nieuwe collectie tussenpadel rackets Vairo Padel 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, aangezien het een controleracket is dat al onze fouten zal vergeven en ons in staat zal stellen ons spel te verbeteren, vooral verdedigende schoten, aangezien de sweetspot erg breed is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een model is met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gemaakt met hoogwaardige materialen die u kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs. Je zult hem op het eerste gezicht ook leuk vinden vanwege het gedurfde gele ontwerp met zwarte details en een deel van het hart in wit.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de racketsector. Het produceert al vele jaren complete collecties producten die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, streeft het naar innovatie als het gaat om de productie van zijn volledige assortiment padelrackets, kleding of accessoires. Ontdek de volledige catalogus van padel, u zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit uw spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten