Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vario Dual 6.1
  • Vario Dual 6.1

Vario Dual 6.1

PVP: € 150,00
€ 79,95
-47% Vairo
Vairo dubbele racketschep 6.1 | Beheers de techniek van padel met dit Vairo-racket van gemiddeld niveau, een model dat geweldige controle biedt, zodat u de bal gemakkelijker kunt richten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vairo Dual 6.1 blauwe en grijze padel racket

Geniet van padel met Vairo 2022, een van de meest prestigieuze merken in deze sport dankzij de uitgebreide productcatalogus. Koop het padel racket Dual 6.1 in blauw en grijs, een model dat opvalt door zijn controle omdat het is ontworpen in een ronde vorm en balanceert dicht bij de hand, waarmee je de bal gemakkelijk kunt richten.

Wat de materialen betreft, combineert het koolstof om de structuur meer weerstand te geven en glasvezel aan het oppervlak voor een meer elastische aanraking. Het is dus een padel racket dat zich snel aanpast en ook zeer goede sensaties biedt bij het slaan dankzij het eva-rubber aan de binnenkant. Ten slotte heeft het een beschermer in het framegebied.

Vairo Dual 6.1 in blauw, kenmerken

  • Voorkom ongedwongen fouten dankzij de brede sweetspot van de Vairo Dual 6.1.
  • Controle racket, dankzij het ronde ontwerp met ingehouden balans.
  • Binnenkant met eva-rubber voor een zachte slag en het elimineren van trillingen.
  • Buisvormig met koolstof en beschermer om de levensduur te verlengen.
  • Constructie van gezichten van glasvezel.
  • Stabielere hit met structurele versterkingen.
  • Nieuwe collectie Vairo 2022 intermediate rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor sporters die beginnen met spelen of het af en toe doen en hun slagen onder controle moeten houden, omdat je met de nieuwe Dual de bal gemakkelijk kunt richten en niet-gecentreerde ballen kunt corrigeren vanwege de brede sweetspot.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de combinatie van materialen is het heel gemakkelijk om ermee te spelen, omdat het zeer comfortabel aanvoelt en je urenlang kunt spelen zonder ongemak. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in blauwe tinten en details in grijs.

Lees meer over het merk VAIRO

Momenteel is Padel Vairo een van de toonaangevende merken in de racketsector. Het produceert al vele jaren complete collecties producten die zijn aangepast aan elk type speler en speelstijl.

Om dit te doen, streeft het naar innovatie als het gaat om de productie van zijn volledige assortiment padelrackets, kleding of accessoires. Ontdek de volledige catalogus van padel, je zult zeker de beste bondgenoot vinden om het meeste uit je spel te halen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten